Pages

Gornji oglas

Tuesday, August 26, 2008

Tuba Büyüküstün Resimleri

hatice-tubabuyukustunHatice-Tuba BuyukustunHatice-Tuba BuyukustunHatice-Tuba BuyukustunHatice-Tuba BuyukustunHatice-Tuba BuyukustunHatice-Tuba BuyukustunHatice-Tuba BuyukustunHatice-Tuba Buyukustun

Tuba Büyüküstün Biyografi



Adı : Hatice Tuba Büyüküstün
Doğum Yeri : İstanbul
Doğum Tarihi : 05 Temmuz 1982
Eğitimi : Lisans


İstanbul Özel Doğuş Okulları'ndan ve Mimar Sinan Üniversitesi Sahne Dekorları ve Kostüm Tasarımı bölümünden mezun oldu. Üniversitede okurken reklam filmlerinde rol aldı. Yönetmen Tomris Giritlioğlu ile tanıştıktan sonra oyunculuğa başladı. Sultan Makamı adlı dizinin son dört bölümünde rol aldı. 2004 yılında Çağan Irmak'ın yönettiği Çemberimde Gül Oya adlı dizideki Zarife rolüyle büyük çıkış yakaladı. Aynı yıl Cemal Şan'ın yönettiği Gülizar adlı televizyon filminde Şevket Çoruh ve Yetkin Dikinciler'le başrolü paylaştı.Ayrıca yine Çağan Irmak'ın filmi Babam ve Oğlumda oynadı. Aydın Bulut'un yönettiği Ihlamurlar Altında adlı dizide Bülent İnal, Sinan Tuzcu ile başrolü paylaştı.Şu anda ise Antakya'da çekilen asi adlı televizyon dizisinde Murat Yıldırım'la beraber başrol oynamaktadır.


Ihlamurlar altında adlı dizisi Orta Doğu ülkelerinde yayınlanmaya başladıktan sonra, bu ülkelerde büyük bir beğeni kazanan oyuncuya bölge halkının hayranlığı her geçen gün artıyor. Bu popülerlik büyük yabancı firmaların da ilgisini çekti. Sanatçı bir mücevher firması ile reklam anlaşması yaparak büyük bir başarıya daha imza atmış oldu.