Pages

Gornji oglas

Sunday, December 21, 2008

Tuba Büyüküstün'de İtalyan Bir Erkekle Birlikte

Tuba BüyüküstünBurcu Esmersoy, Tuğba Özay ve Helin Avşar’ın ardından oyuncu Tuba Büyüküstün’de İtalyan bir erkekle aşk yaşamaya başladı.

Büyüküstün İstanbul’da bir arkadaş ortamında tanıştığı, İtalyan sevgilisiyle geçtiğimiz günlerde Beyoğlu Hayal Kahvesi’nde samimi bir şekilde eğlendi. Eğlence çıkışında da Bizden Kaçmaz kameralarına yakalandı. Büyüküstün panikle mekandan ayrılırkan İtalyan gencin sinirlenip İngilizce sözlerle kameranın üzerine yürümesi dikkat çekti. Herkes görüntülerdeki bu erkeğin kim olduğunu merak ederken gerçek kısa sürede ortaya çıktı. Büyüküstün’ün yeni aşkının İtalya’da garsonluk yapan ve sık sık İstanbul’a gelen bir İtalyan olduğu anlaşıldı.

Tuesday, December 16, 2008

Tuba'nın Sevişmeside Yetmedi

Tuba Büyüküstün
Asi'nin başı adanalı ile dertte.

Tuba Büyüküstün'ün sevişmesi bile asiyi kurtarmaya yetmedi,Adanalı Asi’yi yine geçti!

Tuba Büyüküstün (Asi) önceki gece herkesi şaşırttı, önce öpüştü, sonra sevişti. Tabii vücudunun hiçbir yerini göstermedi.

Dudak dudağa öpüşme ile başlayan sahneler, önce ayakta, sonra yataktaki yakınlaşma ile devam etti.

Bu değişimin yani Asi'nin sevişme sahnelerinde rol almasının en önemli nedeni Adanalı. Yani Tuba Büyüküstün 'Adanalı' yüzünden sevişti diyebiliriz.

Başka bir kanalda aynı saatte yayınlanan 'Adanalı', 'Asi' dizisinin fiyakasını bozdu. Adanalı'dan önce reyting listelerinde cuma günlerinin birincisi olan Asi, yaklaşık 6 hafta önce atv'de yayınlanmaya başlayan Adanalı, Kanal D'deki 'Asi'nin birinciliğini elinden aldı.

Artık her cuma, ilk 100 program sıralamasında Adanalı birinci oluyor, Asi onu takip ediyor. Böyle olunca doğal olarak 'Asi'nin yapımcısını hırs bastı.

Adanalı'yı geçmek için Tuba Büyüküstün'ü seviştirmeye karar verdi.

Senariste talimat verdi, son bölümde Asi'yi kocası ile seviştirdi...

Üstelik bölümün yayını bittikten sonra, sevişme sahnelerini ikinci kez ekrana getirip reytingi elde tutmaya çalıştı. Ancak heyhat; Adanalı buna rağmen Asi'yi bir kere daha geçti.

Üstelik, 'Yemekteyiz' programı dahi 'Asi'den fazla reyting topladı. Yani, Tuba Büyüküstün'ün sevişmesi hiçbir işe yaramadı.

Tuesday, December 2, 2008

Kadın olduğum hissettirilsin istiyorum

Tuba Büyüküstün
Kadın olduğum hissettirilsin istiyorum Tuba Büyüküstün, yeni bir ilişkiye başlamak konusunda cesaretli olmadığını söyledi.

"Çemberimde Gül Oya"daki Zarife rolüyle çıkış yapan, bugünlerde "Asi" dizisinin en asi kızını canlandıran Tuba Büyüküstün, yeni bir ilişkiye başlamak konusunda cesaretli olmadığını söyledi: "Eskiden daha cesaretliydim, artık zorlanmaya başladım yeni bir şey yaşamakta. Yaşayacağın şey geçici olmasın istiyorsun bir süre sonra. Genç kızlık dönemin bitiyor ve artık kadın olduğunu söylemek istiyorsun, kadın olduğun hissettirilsin istiyorsun. Sürekli yaşa bitir, yaşa bitir, yoruluyorsun. O yüzden zorlanıyorum."

Oyunculuğu sevdiğinizi ne zaman fark ettiniz?

- Oyunculuğa başladıktan bir süre sonra hayat içindeki tepkilerime inanmamaya başladım. Sürekli kendimi kontrol ettiğimi fark ettim. Sonra normale döndü. Bir süre sonra oyunculuğun hayatımın vazgeçilmez bir noktasında olduğunu anladım.

Korkmadınız mı peki bilmediğiniz bir dünyaya girerken?

- Hiç düşünmedim, sorgulamadım. İlk başta istemedim ama sonra "Olur mu acaba?" diye baktığımda "Evet istiyorum" dedim. Ortamı düşünmedim. Akıntı geldi ve ben de kendimi bıraktım. Korkmadım.

Bu sürede neler değişti sizde?

- Keskin geçişler olmadı. Birdenbire ünlü olmadım. Büyüdüm sadece herkes gibi. Bir de gazetelerde boy boy bikinili fotoğraflarım çıktı maalesef. Hayatımdaki tek fark bu.

Tanımadığınız birine kendinizi anlatmak da zor olmalı. Bunlar mesleğinizin gereklilikleri değil mi?

Tuba Büyüküstün- Ben gerekiyor diye hiçbir zaman röportaj vermedim. Şov dünyasının içinde olmak istemedim. Bu işi keyif aldığım için yapıyorum. "Bu işi bırakayım artık" diye düşündüğüm zamanlar oldu. Seviyorum, ama kendi hayatımdan daha çok sevmiyorum. Böyle giderse daha ciddi düşünmeye başlayacağım. Boğazlı kazakla girsem denize, o zaman beni çekin. Enteresan olur çünkü... Ne yapacağım? Kaçacak mıyım? Kaçsam, kaçtı oluyor. Kaçmasam, ilgilenmedi oluyor. Şansınız yok zaten.

Arkadaş çevreniz değişti mi?

- Hiçbir zaman herkese güvenen, fazla arkadaşı olan biri olmadım. Yalnız büyüdüğüm için arkadaşlarımı da seçerdim.

Nasıl bir sevgilisiniz?

- Annem "Çok fevrisin bazen, kırıcı oluyorsun" der. Fevri bir yanım var, hayat içinde de öyleyim. Bana hep "Son söylenecek şeyi ilk söylüyorsun" derler. Hiçbir şey uzasın istemem, biraz sertim galiba...

Eski sevgili arkadaş olur mu?

- Olabilir. Bir insanla bir şey yaşıyorsanız, bu demektir ki o insanda sizin için özel bir şeyler var. Eğer o insan benim için özelse, hayatım boyunca özel kalır. Çoğu eski erkek arkadaşım hiç konuşmuyor olsak da benim için hálá çok özeldir. Ancak arkadaş olarak kalan olmadı galiba.

Genellikle giden siz mi olursunuz?

- Ben bitirmekte çok başarılı biri değilim./_np/7179/6897179.jpg

Yeni bir ilişkiye girmek konusunda cesaretli misiniz?

Tuba Büyüküstün- Eskiden daha cesaretliydim, artık zorlanmaya başladım yeni bir şey yaşamakta. Yaşayacağın şey geçici olmasın istiyorsun bir süre sonra... Genç kızlık dönemin bitiyor ve artık kadın olduğunu söylemek istiyorsun, kadın olduğun hissettirilsin istiyorsun. Sürekli yaşa bitir, yaşa bitir, yoruluyorsun.

Aşkta ne arıyorsunuz?

- Aşkın gelgitlerinden yoruldum. Çok gelgitli aşk hem çok üzüyor hem çok mutlu ediyor. Çok aşağıda ya da çok yukarıda yaşıyorsun. Bir ilişki için gerçekten acı çekmiyorsan, o ilişkide mutlu da olamıyorsun demektir. Ama ben o iniş çıkışın içinde de bir güven hissetmek istiyorum.

Yani size ne istediğini bilen biri gerekiyor.

- Sağlam durabilecek biri gerekiyor. Ne istediğini bilen, inanan biri. Ve beni inandıracak biri gerekiyor.