Pages

Gornji oglas

Friday, January 23, 2009

Büyüküstün Eski Aşkından Kaçtı mı

Tuba Büyüküstün Beren SaatTomris Giritlioğlu'nun yönettiği ve 1955 yılındaki 6-7 Eylül olaylarını konu alan Güz Sancısı filminin galası önceki gün yapıldı. Tüm oyuncuların eksiksiz katıldığı gecede sanat dünyasının ünlü simaları da boy gösterdi. Tuba Büyüküstün'ün eski aşkı Bülent İnal, filmde başrolü paylaşan sevgilisi Beren Saat'i yalnız bırakmadı.

Gecenin en çok konuşalan olayı ise, Bülent İnal ile aşk yaşayıp ayrılan oyuncu Tuba Büyüküstün'ün son anda galaya katılması oldu. Beren Saat ve Bülent İnal'la karşılaşmamak için 2 numaralı salona giren Asi dizisinin güzel oyuncusu Büyüküstün'ün geceye davetli olan tüm oyuncuların filmi 3 numaralı salonda izliyor olduklarını bildiği ve tatsız bir sürprizle karşılaşmamak için başka bir salonu tercih ettiği ileri sürülüyor.




Tuesday, January 20, 2009

Tuba Büyüküstün Kıvanç Tatlıtuğ Fırtınalar Estiriyor

Tuba Büyüküstün ve Kıvanç Tatlıtuğ aynı reklamda buluştu!



Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün, Ortadoğu`da fırtınlar estiriyor. Şimdide bir reklam filminde aynı kareyi paylaştılar...

Türkiye`den sonra Arap ülkelerinde yayınlanan `Gümüş` ve `Ihlamurlar Altında` dizilerinin yıldız isimleri Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün, Ortadoğu`da fırtına estiriyor.

Arap MBC kanalı ikiliyi bir araya getirerek reklam filmi çekti. Bir parfümün reklamının yapıldığı ve Arap ülkelerinde yoğun ilgi gören filmde, Tuba`nın ismi `Lemis`, Kıvanç`ın ismi ise `Muhammed` oldu. Kültür ve Turizm Bakanlığı`nın `Türkiye`nin Arap dünyasındaki tanıtım yüzü` olan Tuba, çekim öncesinde MBC`ye röportaj verdi.

Tuba Büyüküstün Araya Girdi

Tuba yine araya girdi


2008 yılında dizilerle yıldızı parlayan Tuba Büyüküstün, aşk hayatında da bir o kadar hızlı... Bir dönem Bülent İnal'la Beren Saat'in ayrılmasına neden olan Tuba, şimdi de Kıvanç Tatlıtuğ ile Meltem Cumbul'un arasını açtı.

Tuba'nın Adı Yetiyor:


Bülent İnal ile Beren Saat'in arasını açan Tuba Büyüküstün, şimdi de Kıvanç Tatlıtuğ ile Meltem Cumbul kavgasına neden oldu.

Bikinisi Meşhur Etti:


2008 yılının en gözde ismi Tuba Büyüküstün'dü. Bodrum'da çekilen bikinili görüntüleri sayesinde şöhreti yakalayan Tuba, sık sık özel hayatıyla da gündeme geldi. İlk magazinsel aşkını bir dönem aynı dizide rol aldığı Bülent İnal'la yaşayan güzel oyuncu, sevgilisini Beren Saat'e kaptırmıştı. Ancak birbirlerini bir türlü unutamadıkları söylenen Tuba Büyüküstün ile Bülent İnal, geçtiğimiz gün karşılaştı.

Cep mesajı yüzünden:


Bu sırada İnal'ın yanında Beren Saat de vardı. Bu yüzden Bülent İnal ile Beren Saat, kavga etti. Tuba Büyüküstün, şimdi de 1 aydır aşk yaşayan" Meltem Cumbul ile Kıvanç Tatlıtuğ'un arasını açtı. Cumbul, Büyüküstün'le bir reklam filminin çekimlerinde tanışan sevgilisinin cep telefonunda Tuba Büyüküstün'ün mesajlarını gördü. Ünlü çift bunun üzerine sokak ortasında kavga etti.

Kaynak : Takvim Gazetesi




Tuba Büyüküstün Beren Saat Arasında Husumet Varmı

Tuba Büyüküstün Beren Saat
Bülent İnal ile birlikte olan Beren Saat ile İnal'ın eski sevgilisi Tuba Büyüküstün arasında 'husumet' mi var?

televizyongazetesi.com'un haberine göre; şimdilerde 'Asi' dizisinde başrol oynayan Tuba Büyüküstün, 'Ihlamurlar Altında' dizisinde tanıştığı Bülent İnal ile bir dönem aşk yaşamıştı. İnal'ın şu anda 'Aşk-ı Memnu' dizisinde oynayan Beren Saat ile birlikte olması çeşitli söylentileri de beraberinde getirmişti.

İki genç ve güzel oyuncu Beren Saat ile Tuba Büyüküstün arasında 'husumet' olduğu ve ikilinin karşılaşmamak için çabaladıkları haberleri de zaman zaman gündeme gelmekteydi.

Katıldığı bir programda izleyiciden gelen 'Tuba Büyüküstün ile aranızda bir sorun var mı?' sorusuna Beren Saat'in yanıtı şöyle oldu:

"Hayır, hiç öyle bir şey yok! Bunlar bana komik gelirdi, ben onu da demedim, bunu da demedim diye önünden insanların sayfalar atılırdı, dağılırdı. Şimdi ben o durumdayım, bu çok komik geliyor bana, ama gerçekten öyle bir şey yok neden olsun ki!"

EVLENECEKLER Mİ?

1,5 yıldır oyuncu Bülent İnal ile birlikte olan Beren Saat, evlilikle ilgili sorulara ise, "Bilmiyorum, çok net planladığımız bir şey yok. Olunca zaten herkes öğrenir. Ben öyle domestik değilim, evlenmek için hayaller falan kuran... Öyle hissetmiyorum. Beyin evliliğidir esas olan. O yüzden herkesin söylediği 'evlendiler mi nişanlandılar mı, 1,5 yıl mı, 3,5 yıl mı' hiç öyle kalıplar ve genellemeleri düşünmek istemiyorum. Yani çok önemli değil diye düşünüyorum. Evlendikten sonra da o iki insanın arasında bir şey değişmemeli diye düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak : Sabah Gazetesi