Pages

Gornji oglas

Thursday, May 28, 2009

Tuba Büyüküstün Dedikodusu Ortalığı Karıştırdı



Tuba Büyüküstün'ün oynadığı dizilerin Orta Doğu ülkelerinde gösterilmesinden sonra bu ülkelerde ulaştığı şöhret sınır tanımıyor. Tuba Büyüküstün'ün Suudi Arabistan'a geldiğine dair çıkan bir dedikodu, ünlü oyuncunun hayranlarının, Büyüküstün'ün kaldığı iddia edilen otelin önünde toplanmalarına neden oldu.

Tuba Büyüküstün hayranı arap gençlerin, iki gün boyunca süresince söz konusu otelin önünden ayrılmamakta ısrar etmeleri üzerine polis gençlere müdahale etti. Olay şöyle geröekleşti, Büyüküstün hayranı kadın ve erkekler, oyuncunun film çekimi için geldiğini duyunca, kaldığı söylenen otele gitmek için Asir şehrine akın etti. Otelin önünde toplanan gençler, polisin BTuba üyüküstün'ün orada bulunmadığını, haberin de doğru olmadığını söylemesine rağmen dağılmamakta ısrar edince, güvenlik güçlerinin olaya müdahale ettiği ve kalabalığı dağıttığı öğrenildi. Bu sırada ortaya atılan, oyuncunun halk pazarına gittiği haberi üzerine, o tarafa yönelen gençlerin daha sonra kendiliğinden dağıldığı belirtildi.

Saturday, May 23, 2009

Tuba Büyüküstün Kıvanç Tatlıtuğ Reklam Filmi


Tuba Büyüküstün ve Kıvanç Tatlıtuğ aynı reklamda buluştu!


Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün, Ortadoğu`da fırtınlar estiriyor. Şimdide bir reklam filminde aynı kareyi paylaştılar...

Türkiye`den sonra Arap ülkelerinde yayınlanan `Gümüş` ve `Ihlamurlar Altında` dizilerinin yıldız isimleri Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün, Ortadoğu`da fırtına estiriyor.

Arap MBC kanalı ikiliyi bir araya getirerek reklam filmi çekti. Bir parfümün reklamının yapıldığı ve Arap ülkelerinde yoğun ilgi gören filmde, Tuba`nın ismi `Lemis`, Kıvanç`ın ismi ise `Muhammed` oldu. Kültür ve Turizm Bakanlığı`nın `Türkiye`nin Arap dünyasındaki tanıtım yüzü` olan Tuba, çekim öncesinde MBC`ye röportaj verdi.