Pages

Gornji oglas

Sunday, August 16, 2009

Tuba Büyüküstüne Albüm Teklifi

Tuba'ya Prodüktörlerden Albüm Teklifi Yağıyormuş.

Tuba Büyüküstün
Bir müzikalden uyarlanan yeni dizisinde şarkı söyleyecek olan Tuba Büyüküstün, bir anda prodüktörlerin gözdesi oldu. Şan dersleri aldığını ve sesinin güzelliğini açıklayan Tuba, bu teklifler karşısında oldukça şaşırdı. Albüm yapmak gibi bir niyeti olmadığını söyleyen güzel yıldız, "Bence herkes kendi bildiği işi yapmalı" dedi.

Kimbilir bir de bakmışsınız Tuba Büyüküstün albüm yapmış ve hatta bizi Eurovisionda temsil ediyor, neden olmasın.


Tuesday, August 4, 2009

Tuba'ya Baba Koruma

Tuba Bodrumda


Son yılların adından en çok bahsedilen oyuncularından Tuba Büyüküstün tatilini geçirdiği Bodrum-Türkbükü'ndeki Chocolate Beach'te fotoğraflarının çekildiğini fark edince foto muhabirlerinden babasının arkasına geçerek gizlendi.

Asi dizisinin sevilen yıldızı Büyüküstün ailesiyle birlikte Bodrum-Türkbükü'ndeki Chocolate Beach'te tatil yapıyor. Geçen sene olduğu gibi bu senede Tuba'yı görünrülemek isteyen muhabirler de soluğu onunla birlikte Bodrum'da aldı. Bu durum da ilginç görüntüler ortaya çıkardı. Foto muhabirlerinin kendisini görüntülemeye çalıştığını farkeden Tuba Büyüküstün babasının arkasına gizlenerek, muhabirlerin görüntü almasının önüne geçmeye çalıştı. Tuba denizde yüzereken koruma görevi amcaya geçiyor.

Yeni yayın döneminde "Benim Güzel Meleğim" dizisiyle ekrana gelecek olan Tuba Büyüküstün bu tatilinde daha temkinli davranıyor.