Pages

Gornji oglas

Sunday, October 18, 2009

Tuba Büyüküstün Evleniyor~TV Magazin Spor Blog Alemi

Tuba Büyüküstün Evleniyor~TV Magazin Spor Blog Alemi

Tuba Büyüküstün bir senedir birlikte olduğu görüntü yönetmeni sevgilisi Sami Saydan'ın evlenme teklifini kabul etti. Çift, düğün için Tuba Büyüküstün'ün çekimleri devam eden "Benim Güzel Meleğim" isimli dizisinin çekimlerinin bitmesini bekliyor. Bu süreçte bir terslik olmazsa çift 1 yıl içerisinde evlenecek. Bir terslik olmazsa diyoruz çünkü sanat camiasında aşklar neredeyse günlük yaşandığı için 1 yıl sonrasında ne olur şimdiden söylemek zor.

Tuba Büyüküstün Evleniyor
Evlilik teklifi ise Tuba Büyüküstün'ün sevgilisi, Sami Saydan'ın Antakya'da görüntü yönetmenliği yaptığı "Kasaba" adlı dizinin setine sürpriz yaparak ziyarete gitmesi ile gerçekleşti, Sami Saydan kendisine sürpriz yapan Tuba Büyüküstün'e daha büyük bir sürpriz yaptı ve burada evlenme teklif etti, Tuba'da bu teklifi hiç düşünmeden kabul etti.

Çift dizinin çekimleri tamamlandıktan sonra nikah masasına oturacak Genç oyuncu Tuba Büyüküstün ile görüntü yönetmeni sevgilisi Sami Saydan’ın 1 yıllık ilişkileri evliliğe gidiyor. Vatan'ın haberine göre görüntü yönetmenliğini yaptığı “Kasaba” isimli dizi nedeniyle Antakya’da bulunan Sami Saydan, kendisine sürpriz yapıp sete gelen Büyüküstün’e burada evlenme teklifi yaptı. Bu teklifi hiç düşünmeden kabul eden Büyüküstün, düğün için ise başrolünde oynadığı “Benim Güzel Meleğim” isimli dizinin çekimlerinin bitmesini bekliyor.

Yani çift önümüzdeki yaz başı nikah masasına oturmayı planlıyor. İkilinin evlilik kararı almasında Ağustos ayında 1 haftalığına gittikleri Paris ve Barselona tatilinin etkili olduğu söyleniyor.

Bu arada yazımızda bahsettiğimiz Cansel Elçin ve Tuba Büyüküstün'ün başrollerini paylaştığı "Benim Güzel Meleğim" adlı dizi yakında ATV ekranlarında yayınlanmaya başlayacak, hayranlarına şimdiden duyuralım.

Benim Güzel Meleğim