Pages

Monday, November 5, 2012

Beyza Arslan 'ın Şıklığı Detaylarda..

Aksesuarlara verdiğiniz önemle sıradan görünen bir elbiseye hayat verebilirsiniz. Mesela bugün için bu konuda gözüme takılan isim Beyza Arslan oldu.



Beyza Arslan 'ın şıklık konusunda olumlu gelişimi dikkat çekici. Şayet bunda profesyonel bir dokunuşun faydası varsa kesinlikle devam etsin derim. Üstünde krep ve dantel çok şık bir Roland Mouret kokteyl elbise var. Elbise zaten tek başına çok şık. Beden ölçüleriniz müsaitse şık görünmemeniz ancak size kalmış.  Ama gelin görün ki bir de bu güzelliği leziz papişler ve uygun bir çantayla tamamlarsanız işte benim keyif aldığım nokta burası oluyor :)



Şu ana kadar Türk sosyetesinin rağbet ettiğini görmediğim ama formlarını çok beğendiğim Edie Parker kutu clutch seçmiş. Edie Parker retro ve akrilik çalışmasıyla piyasada kendisine farklı bir yer edinmiştir. Klasik bir elbiseye bu tarz farklı bir seçim yapmasını çok sevdim. Bir de genel havaya bakır tonlarında simli bir Christian Louboutin Love Me seçtiniz mi beni deli etmeye yeter :)



Saçlarını dalgalı ve açık bırakması, göz makyajını ön plana çıkarması, takı olarak sadece pırlanta bilezikler kullanması isabetli olmuş.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.