Pages

Gornji oglas

Friday, November 30, 2012

#bimilyonneden: Çığ gibi!

Dünyayı kurtarıyoruz! Amacımız daha iyi bir dünyaya inanmak için #bimilyonneden bulmak. Çığ gibi büyüyoruz! Senin de yardımına ihtiyacımız var, hadi bi el at!


Bir bumads advertorial içeriğidir.

Haftanın 5 Ünlüsü..Peki En Şık Hangisi


Haftanın 5 ünlüsü.
Peki ne giydiler,saçlarını nasıl yaptılar,ne taktılar?

Uma Thurman ile başlayalım..Üzerindeki kadife elbise Versace imzası taşıyor..
Ben kadifeye bu rengi çok yakıştırırım..Elbiseyi de beğendim ancaaaak
Uma Thurman'ın "saçlarımı doğal bırakayım daha sexy olur" düşüncesi
tutmamış :)) Yağlı saçlarıyla çıkmış gibi..Kınıyoruz :D



Kate Mara'nın kıyafeti , son zamanlarda acayip bi çıkış yapan Jason Ju'ye ait..
Ben yine elbiseyi beğendim ama Kate'in taşıyamadığını düşünüyorum..Bu birrr,
ikincisi o ayakkabı kel alaka olmuş belirtmek istiyorum..
Üçüncüsü kırmızı tülün içindeki dantel kumaş,
 tamamen uzun ya da şuanki halinden daha mini olsa daha süper olurdu :)  ...



Allison Williams,Naeem Khan imzalı elbisesiyle gayet hoş görünüyor..Payet ve lame modasına cuk oturmuş..
Ama benim aradığım o son bi ışık - patlayan bi detay oluyor böyle gecelerde..İşte onu göremedim..
Sönük kalmış..




Nasıl bayıldım bugün ona.. Düz,ortadan ayrılmış saçlarıyla nasıl da asil görünüyor!
Katy Perry..Bu elbise de yukarıdaki gibi Naeem Khan tasarımı..


Ben onu çok beğendim..Gözüme batan sadece bileziği oldu.


Selena Gomez , D&G imzalı şık kıyafeti ile gayet hoş görünüyor..Sadece saçlarını fazla beğenmedim..Besleme gibi olmuş..Yüzüğüne ise bayıldım!




Finali ikisi ile yapıyorum :)

Süper bir gün olsun size..
Naz*

I Tried and It Didn't Work - Imam Suhaib Webb


Top 10 List of Most Longest Rivers in the World

Here is the list of the most longest rivers in the world today.

Top 10 List of Most Longest Rivers in the World

Rivers are one of the most important body of water that are available in our planet today. Even though rivers are not as vast as seas and oceans they are also vital part of our ecosystem. Rivers provide freshwater fishes, crabs, shrimps, clams, and many other healthy foods. River also is a source of drinkable water today.

Some rivers being converted to dams are the main source of hydroelectric power. These hydroelectric power provides supplies of electricity to towns and cities. Irrigation systems are mainly form with the help of a river that supplies water to those area that needs water.

Without rivers, oceans and seas will not be healthy. We knew that water cycle is just a continuous process from the rain dropping down water to the rivers and then the rivers flow their water down to the seas and oceans, and oceans and seas salty water are evaporated to the air to once again form the rain and so on and so forth.

Rivers are also used for refreshment. Some people create a resort near rivers to earn money. With fresh water and fresh air no one can resist to go to that resort to swim and have themselves some vacation and refreshments. Here is the top 10 list of longest rivers that our world have today.

TOP 10 LIST OF THE MOST LONGEST RIVERS IN THE WORLD TODAY

Rivers
Locations
Length in kilometers
Nile riverNortheastern Africa6, 650
Amazon riverSouth America6, 400
Yangtze riverAsia6, 300
Mississippi riverNorth America6, 275
Yenisei riverEurope5, 539
Yellow riverAsia5, 464
Ob riverEurope5, 410
Paraná riverSouth America4, 880
Congo riverAfrica4, 700
Amur riverEurope4, 444

For more details about the top 10 list of most longest river in the world today click here. The top list above are summarized information gathered mostly in the internet.


Sponsored Links :



Advertisements


To link to this page from your website, simply cut and paste the following code to your web page.
Share to a Forum
Share to a Friend

Top 10 List of Most Tallest Mountains in our Solar System

Here is the list of the most tallest mountains in the solar system.

Top 10 List of Most Tallest Mountains in our Solar System

Mountains are one of the wonderful creations of our God. They are vital for our ecosystems. Mountains also contains vast forests and these forests contains large numbers of wildlife. When I was still studying, I thought that the Mount Everest is the tallest mountain on Earth but I was shocked to know that it is not.

Mountains can be active or dormant. Active mountains are examples of volcanoes that can explode. Explosion we all knew is a natural phenomenon and there's nothing we can do to stop it. On the other hand, a dormant mountain are mountains that are inactive, just an ordinary, peaceful mountain. But all mountains can become active and transform into a volcano.

Mountains are the only creation that soars above the sky. Climbing a mountain can be difficult but when you stepped your foot into the top or peak of a mountain that feels so amazing. It feels like you're the king of the world.

There are many mountains not just here in our planet Earth but also in other planets and moons that belongs to our own solar system. The list below are some of the tallest mountains in our solar system.


TOP 10 LIST OF MOST TALLEST MOUNTAINS IN OUR SOLAR SYSTEM

Mountains
Locations
Height
Rheasilvia central peakVesta22 kilometers
Olympus MonsMarsless than 22 kilometers
Equatorial ridgeIapetus20 kilometers
Boösaule MontesIo17.5 to 18.2 kilometers
Ascraeus MonsMars15 kilometers
Euboea MontesIo10.3 to 13.4 kilometers
Mauna Kea and Mauna LoaEarth10.2 kilometers
Maxwell MontesVenus6.4 kilometers
Herschel central peakMimas6.0 kilometers
Mount McKinleyEarth5.3 to 5.9 kilometers

As you can see on the list, Mount Everest didn't even get to the 10th spot on the most tallest mountains in our solar system. For more details about the most tallest mountains in our solar system click here.


Sponsored Links :



Advertisements


To link to this page from your website, simply cut and paste the following code to your web page.
Share to a Forum
Share to a Friend

1950'lerden Gelen Romantik Tasarımlar


1950'li yılların başındaki  stilleri anımsatan Marie Antoinette ve Audrey Hepburn gibi stil ikonlarından  esinlenen, Paolo Sebastian'ın tasarımlarının  zerafeti yeni vizyonlara  ilham veriyor.
 İthal ipek, Fransız dantel, boncuk süslemeli  Paolo Sebastian'ın benzersiz ve de zamansız gelinlikleri el yapımı  olmasının güzelliği kadar gerçekten romantik kalpleri de büyülüyor.
*thecinderellaproject*

Thursday, November 29, 2012

TOG Daveti !

TOG Daveti her zaman şıklık ve sevdiğimiz markaları görmek adına en sevdiğim etkinliklerden biridir. E işin içine bir de yardım girince daha da bir sevesim geliyor. Keşke herkesi konu edebilecek boş vakte sahip olsam. Bu yüzden sıkı bir elemeden sonra seçtiklerimi paylaşıyorum.

Davette birçok şıkım var. Bunun yanısıra süprizler ve piştiler de var.



Gecenin en sevdiğim karesiyle başlıyorum. Yani Beyza Arslan ile. Yani güzel mi güzel bir Tom Ford sırt dekoltesiyle. Beyza Arslan 'ın Tom Ford elbisesine cepheden baktığımda çok heyecanlanmadım. Bu elbise bedene çok oturmamalı ama Beyza Arslan 'ın ki gibi fazla da bol durmamalı. Lakin sırttan çekilmiş spontane kare harika ve gözlerim sayesinde estetik bir ziyafet çekmiş oldu. Aksesuarlarda gold renkleri seçmesi yerinde olmuş.
Ayakkabısını tam göremiyorum ama gördüğüm kadarıyla o da dünyalar güzeli bir Tom Ford. Portföyü ise piton VBH. Daha birkaç ay evvele kadar kendisini tanımazdım ama giyim kuşam konusunda büyük bir gelişme gösterdiği ortada. Zevkle takip etmeye başladım ki bilirsiniz bu da beni mutlu etmeye yeter :) Keşke saçlarının sarılığını biraz koyultsa.
Aynı elbiseyi Derin Mermerci L'Officiel dergisinde de giymiş.

Ece Doğulu da gecenin zarif hanımlarından. Kırmızı elbisesi çok yakışmış. Saç modeli, makyajı ve aksesuarlarıyla son derece zarif ve hoş görünüyor.


Harvey Nichols iyi ki Tom Ford 'u getirmeye başladı sayesinde tüm koleksiyonun bu sezon sık sık giyildiğini görebileceğiz.. Ama tabi biliyoruz ki sözkonusu Feryal Gülman ise Türkiye 'ye getirilmiş getirilmemiş hiiiç farketmez. Üstünde eminim ki hepimizin 1 nanosaniyede tanıdığı Tom Ford elbiseyi görüyorsunuz. Bu elbisenin beyaz renkli olanını Gwyneth Paltrow Oscar 'da giymişti ve benim gibi birçok modaseverin Oscar'ın en şık kıyafetlerinde birinci sıradaydı. Gwyneth gibi kusursuz bir taşımadan sonra Feryal Gülman 'ın aynı elbisenin kırmızısı bile olsa giymiş olması kendisine ne kadar güvendiğini gösteriyor. İyi ki güvenmiş giymiş çünkü yakışmış yakıştırmayı da taşımayı da bilmiş. Saçı, makyajı ve aksesuarlarıyla dört dörtlük görünüyor.


Gecenin en hoşuma gidenlerinden biri de Ceyla Aysal oluyor. Genelde giyim zevkini beğenmem ama bu gece nolduysa tam bir kırmızı halılık şıklık sergilemeyi başarmış. Beyaz elbisesinin romantik omuz detayları çok yakışmış. Aksesuarlarda kırmızıya yönelerek en doğru hamleyi yapmış. Saç modeli, makyajı, etolüyle adeta Hollywood 'un Altın Dönemi 'nden çıkmış gibi. Bayıldım !


Fani Uysal da kırmızı rengi seçenlerden. Elbisesi üstüne mum gibi oturmuş. Zarif bir havası var. Saç modeli, makyajı ve aksesuarlarıyla çok hoş görünüyor. Gerçi takma kirpikleri biraz dengemi bozu ama yine de idare eder :) Alexander McQueen 'in İngiliz bayraklı clutchı güzel bir hareketlilik katmış. Bana hafiften Monaco Prensesi Charlene 'i anımsattı. Yanılıyor muyum ?



Arzu Sabancı 'nın üstünde nefis bir bir Elif Cığızoğlu elbise görüyorsunuz. Görür görmez metal detaylarından hemen tanıdım. Hem bu tarz özgün bir tasarım hem de bizden birini seçtiği için Arzu Sabancı 'yı kutlarım. Doğrusu bildiğiniz sebeplerden ötürü Türk modasına karşı o kadar soğudum ki ruhuma iyi geldi. Arzu Sabancı elbiseyi çok güzel taşımış. Gazetenin birinde Arzu Sabancı 'nın ilk kez bu kadar derin yırtmaç giydiği yazıyordu. Ahh benim modadan tasarımdan zerre kadar anlamayan cemiyet gazetecilerim !! O gördüğünüz yırtmaç değil metallerin bittiği yerde ten rengi astar var. Yani dekolte namına kollarda gördüğünüzden başka birşey yok ! Bu kombinde ahh keşke dediğim sadece saç modeli. Keşke daha sade bir model yapıp saçları toplasaymış. Ayakkabılar Giuseppe Zanotti.



Aytül Türkmen kim bilmiyorum ama üstündeki elbiseyi biliyorum. Bir Stella McCartney. Bu modelin birçok farklı versiyonu var. Ama tıpatıp aynısını Gwyneth Paltrow giymişti. Sosyetiklerimiz Gwyneth 'den gitmiş bu davette :) Gördüğüm kadarıyla Aytül Türkmen de en az Gwyneth kadar güzel taşımış elbiseyi. Modern ve hacimli saç modeli çok yakışmış. Ama keşke o kemer varken o saati ve aynı renk clutchı seçmeseymiş. Yine de gecenin en iyilerinden.


Elif Dürüst gecenin en iyilerinden. Bu tarz balık modelleri her zaman çok iyi taşıyor. Düz elbiseye oversize küpeleri ve taşlı clutchı müthiş yakışmış.


Esra Dinçkök çok hoş sade ve klas bir elbise giymiş. Bana geçen senenin kol aplikeli Miu Miu elbiselerini anımsattı. Topladığı saçları, dingin makyajı ve yerinde aksesuarlarıyla çok hoş görünenlerden.



Fatoş Sarıgül 'ün elbisesi bas bas ben bir Elie 'yim diye bağırıyor. Bu elbise Elie Saab 'ın kendisine hediye ettiği bir elbise. Çok yakışmış, vücut hatlarına gitmiş..Maşa yaptırdığı ve hacim verdiği saç modelini çok beğendim. Daha bir yaşında genç bir hava katmış ifadesine.


Burcu Hanif 'in monokrom elbisesini de beğendim. Tarzına çok yakışan bir model seçmiş. Doğal saçları ve yerinde makyajıyla çok hoş görünüyor.


Vuslat Doğan Sabancı ipek jarse elektrik mavisi elbisesiyle nefis görünüyor. Bu tarz elbiseler en ufak bir fazlalıkta bile müthiş acımasızdır ama gördüğüm kadarıyla Vuslat Doğan Sabancı için bu konu pekte önemli değil. Harika görünüyor !



Edvina Sponza yine tarzına çok yakışan nefis bir model seçmiş. Keşke daha çok görselim olsaydı da detayları daha yakından inceleyebilseydim. Her zaman ki gibi saçı, makyajı ve kıyafetine seçtiği aksesuarlar çok başarılı. Bulgari clutchı ise ayrı bir güzel.




Siren Ertan Çarmıklı kendi tasarımı bir Siren Ertan Istanbul ile. Dümdüz bir elbiseyi usturuplu pencerelerle güzel bölmüş ve zenginlik katmış. Beyza Aslan 'dan sonra bir Edie Parker clutch daha.


Sinem Güven de gecenin siyah şıklarından. Fiziğine yakışan omuzları açık siyah bir elbise, kürk etol, ve kırmızı rujla işi bitirenlerden. Bazılarının hiçte fazla uğraşmasına gerek yok.


Şirin Yalçın gecede performansı olan isimlerdendi. O yüzden geceye buna uygun giyinmiş. Dilek Hanif üst son derece başarılı. Bu kıyafeti daha evvelden giymişti o yüzden yabancısı değilim. Deri pantolonu, aksesuarlarıyla gayet hoş görünüyor.



Ve gecenin en büyük süprizlerinden biri Gül Gölge Saygı 'dan geliyor. Evet gördüğünüz gibi artık kendisi bir esmer güzeli oluyor ! Ara rengi bir beğendik bir beğenmedik ciddi ciddi fikir farklılıkları yaşadık ama sanırım hepimiz siyah saçlı halini beğeneceğiz. Açık ten, renkli göz ve belirgin hatlı kadınlara siyah saçı çok yakıştırırım. Çok beğendim. Hele güzel bir makyaj ve vurucu renkte bir rujla fevkaladenin fevkinde bir görüntü var karşımda. Siyah elbisesi yakışmış ama keşke o yaka varken ayakkabıların burnu kapalı olsaymış. Bunun dışında herşey mükemmel ! Bundan sonraki kombinlerini merakla bekliyorum.



Davetin moda anlamında şanssız 2 ismi ise Sedef Karamehmet ve Sedef Baran. İsimler aynı, davet aynı, elbiseler aynı ! Sedef Baran 'ın göğüs dekoltesi o kadar olmamış o kadar gözü rahatsız edici ki Sedef Karamehmet 'i roket hızıyla gecenin en şıklarından yapabilecek güçte !





Gecede hayal kırıklığı yaşatan isimlerden biri de Sanem Tezman oldu. Monique Lhuillier elbisenin yaka işlemelerini sevmedim. Üstelik daha o kadar genç ve güzel ki gereksiz yere havasına bir ağırlık bir orta yaşlılık katmış. Saçını ve makyajını her zaman beğenirim. Ve bir Edie Parker clutch daha :) Bu elbisenin farklı renginden olanını Ginnifer Goodwin MET Gala 'da giymişti.  


Reyhan Demirören çok şık bir Valentino seçmiş. Elbisenin kupu yakışmış fiziğinde güzel durmuş ama o kolye o kadar manasız ki elbisenin naif ve zarif havasını bertaraf etmeye yetmiş.

Aylin Tahincioğlu 'nu uzun zamandır göremiyorduk. Bu gibi durumlarda aklıma hemen zoraki estetik operasyon tatilleri gelir :) Ama gördüğüm kadarıyla eski Aylin Tahincioğlu herhangi bir farklılık yok. Elbisesi Emilio Pucci. Ama elbisenin gümüş detaylarının üstüne aksesuarlarıyla o kadar fazla yükleme yapmış ki elbisenin detay etkisini iyice azaltmış. Makyajını da saç modelini de beğendiğimi söyleyemem.
Ve benden bu kadar. Sıra sizde :)