Pages

Monday, July 2, 2012

96- Kim Daha ŞIK ?

 



Biraz sosyetik isimlerin dışına çıkıp magazin şöhretlerine bakalım. Son günlerde merceğime takılanlar Ece Erken, Bade İşçil, Çağla Şikel, Gülşen ve Gizem Özdilli oluyor.

Açıkçası hiçbirini çok beğenmedim. Ama içlerinden en beğendiğim Gülşen oldu. Maskülen tarzı ve fedora şapkasıyla fena görünmüyor. Çapraz astığı çantası umarım Chanel değildir. Ama zincirlerinden ne yazık ki ben bir Chanel 'im diyor. Bu tarza Chanel 'i seçen zihniyete lanetler yağdırmak istiyorum !!

Ece Erken ' i de beğenmedim. Bu kızcağızda taşıyamama problemi var. Ama sorsanız ondan güzeli yoktur bu da işin başka tarafı !

Çağla Şikel 10 sene önce neyse hala aynı. Cici kız elbiseleri 15 yaş takılarıyla çok mutlu. Fena da durmuyor. Bazen hoşuma giden görüntüler çıkarıyor mutlu oluyorum :) Maşallah vücudu endamı yerinde. Zaten burdan kazanıyor. Resim çekilirlen Louis Vuitton çantasını saklamak istercesine arkaya almış. Doğrudur bence de saklamalı !

Eski manken yeni assolist Gizem Özdilli 'yi severim (dim). Yaşadığı şanssız aşklardan mıdır nedir bir sempatim vardır bu kızcağıza. Lakin geçtiğimiz günlerde bir magazin programında ballandıra ballandıra anlattığı evini gördükten sonra sevmekten vazgeçtim ! Nasıl alaturka bir dekoru vardı inanın duygularımı ifade edecek doğru kelimeleri bulamama korkusundayım ! Zaten o evi döşeyenden iyi giyinmesini de bekleyemem.

Allah rızası için birisi çıkıp mantar topuklu ayakkabıları yasaklıyorum desin. Bir ugg'lar bir de bu mantar topuklar. Nasıl sakil nasıl basit bir görünüm yaratıyor anlatamam. Dolayısıyla benim için Bade İşçil tam bir fiyasko !

Benim bıdıbıdılarımdan sonra söz sizlerin :)




Share

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.