Pages

Tuesday, July 3, 2012

DIANE KRUGER mı EMMA STONE mu ?

 




Moda ve şıklık anlamında ikisi de divalarımdan. O yüzden bu karşılaştırma benim için hem heyecanlı hem de özel.

Chanel 'in geçtiğimiz ay sunulan Resort 2013 koleksiyonundan 2 elbiseyi vakit geçmeden ilk Diane Kruger 'da sonra da Emma Stone 'da görüyoruz.

Koleksiyonun her parçasında Fransa 'nın 18. yy Altın çağının ikonik esintilerini modern bir dokunuşla görüyoruz. Şahsen çok içime sinen bir koleksiyon değil ama arada öyle güzel parçalar var ki hayran kalmamak imkansız.

Mesela Diane Kruger 'ın üstünde gördüğümüz elbise tam bir sanat eseri. Diane Kruger 'da zaten giydiğini olağanüstü bir başarıyla taşımakta usta isimlerden. Havası, saç modeli, makyajı ve aksesuarlarıyla elbiseyi defileden daha iyi sunduğunu söylersem sanırım abartmış olmam. Tek kelimeyle kusursuz !



Emma Stone 'un giydiği elbise ise tek başına güzel olabilir ama ne yazık ki yakıştığını söyleyemem. Zaten üstüne tam oturmamış. Üst göğüs bölgesindeki potluklar rahatsız edici. Üstelik beyaz teni ve sarı saçlarına da gitmemiş.

Her ikisi de Christian Louboutin stilettolar seçmiş. İkisine de yakışmış. Ama benim genel görünüm olarak galibim yüzde yüz Diane Kruger 'dır. Ya sizin ki ?




Share

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.