Pages

Gornji oglas

Wednesday, July 4, 2012

Plajlarda Sadelik Akımına Tam Destek !!

 


100 kişiye Eda Taşpınar dendi mi aklınıza ilk neler gelir diye sorsam cevaplar içinde mutlaka şunlar olur ; dekolte, yaz, bodrum, plaj, şezlong, avuç kadar bikiniler ve kapkara bir ten.

Şimdi bu özelliklerine mayo ve Çeşme de eklendi. Zaten geçtiğimiz günlerde attığı bir tivitten bu mayonun sinyallerini vermişti. "Mayokini, yokini ve benzerleri out oldu. Yeter. Vucudu iyi olan olmayan herkes giydi zaten sıktıda. Onun yerine yüzücü mayo !" yazmıştı.

Ama tabi Eda Taşpınar 'ın gidip alalade bir mayo seçmesini de bekleyemeyiz. Elbette mayo dendimi son 1-2 yıldır ortalığın tozunu attıran, Rihanna 'nın giymesiyle epey ses getiren mayoyu seçecekti. Dolayısıyla bugünkü gazetelerin manşetinde Eda TaşpınarWe Are Handsome marka mayosuyla görüyorsak bunda Rihanna 'nın rolü büyük.



Bu mayoyu Diane Kruger 'da giymişti. Ama Rihanna 'nın havası daha bir beğenildi ve Diane 'cık fazla önemsenmedi. Bana kalırsa Eda Taşpınar 'da Rihanna 'yı ezmiş geçmiş.

Bir mayo birine ancak bu kadar yakışabilir. Yanık teni, boyu posu, düzgün fiziğiyle Eda Taşpınar 'dan daha iyi taşıyacak başka biri de olamaz. Yaptırdığı silikonları çok beğendim. Tam olması gerektiği oranda. Hiçbir abartı ya da gözü tırmalayacak bir unsur yok. Olabildiğince sade ve bir plajda olunması gerektiği gibi.

Ne yazık ki memleketimde plaja inmeden kuaföre giden, baloya gider gibi makyajını yapan, takıp takıştıran ve ne acıdır ki kendisini süper seksi ya da güzel zanneden ama aslında kıroluğun kitabını yazan ünlü hatunlar gırla !

Mesela geçtiğimiz günlerde Deniz Berdan 'ın yeni bikini koleksiyonunu tanıttığı bir röportajını okudum. Manşette plajda sadelik ön planda olunmalı yazıyor ama fotoğraflara bakıyorsunuz full makyaj, saç ve aksesuar. Kendisini severim. Çok şeker, çalışkan ve sıcakkanlı biri. Ama kabul etsin komik bir çalışma olmuş !



Eda Taşpınar 'ın sözünün arkasında durması hoşuma gitti. Ve plajları sarması için dua ettiğim sadelik akımını başlatmak adına en doğru isimlerden ! Destekliyorum(z) ve merak ediyorum acaba sırada yine Rihanna 'nın giydiği Bob Marley baskılı We Are Handsome 'mı var diye. Şayet giyerse üzgünüm bu sefer oyum şimdiden Rihanna 'ya gider :)

* We Are Handsome mayolarını Beymen 'de bulabilirsiniz.




Share

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.