Pages

Thursday, October 4, 2012

18- CADI KAZANI

Cadı kazanımda bugün 5 isim var.


İlki Burcu Güneş. Üstünde öyle berbat bir tulum var ki her an Ice Ice Baby diyecek diye ödüm koptu. Baştan aşağı felaket diyebilirim.


Serap Tibuk 'un üstünde manasız bir kombin görüyorsunuz. O süet tünik gömleği acaba parıldak bir bluz-etek üstüne mi yoksa elbise üstüne mi giydi diye dünden beri düşünüyorum :) Yok çıkamadım işin içinden. Manasızlıklar kolyesiyle devam etmiş ve renk uyumu yakalamak adına bot ve Chanel manasızlıklarıyla devam etmiş.


Esin Moralıoğlu 'nun estetiklerden yüzü epey şişmiş ya da öyle görünüyor. Uzay Yolu kaşları ve şişkin dudaklarıyla Hande Acar 'ın yolunda azimle ilerliyor. Makyajı ve saçları o kadar frapanki tulumun rengi ve kesimi yakışmış olsa bile tüm etkisini kaybetmiş.


Bir diğer saç ve makyaj kurbanı Işıl Reçber olmuş. Saçlarının görüntüsü o kadar başrolde ki inanın ne giydiğine bile bakasım gelmiyor. Üstelik saç uçlarının kesimi müthiş amatörce görünüyor. Sanki almış eline makası kendisi kesmiş. Lanvin kolyeyi bile saçlar almış götürmüş. Makyajı her zaman ki gibi fazlasıyla baskın. Bir de bu kadar uzun boylu olup kalem gibi bacaklara sahip olunurken neden o platform ayakkabılar giyilir anlamakta zorlanıyorum.


Ve son olarak kızına bak anasını al tadında bir kare. Anne Bilgün Dereli 'nin kıyafeti yakışmış ortaya çok hoş bir dişilik çıkartmış. Tepeden tırnağa harika görünüyor. Ama bunun yanısıra kızı Elif Boyner 'in bu yaşta başöğretmen kıyafetine ne demeli orda tıkandım kaldım işte !

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.