Pages

Thursday, November 8, 2012

CORTO MOLTEDO 'dan Koleksiyonluk Bir Model !

Corto Moltedo geçen sezonda yaptığı gibi özel koleksiyonunu 9-10 Kasım 'da yine İstanbul 'a getiriyor. Bu sefer ki özel sunumda çok çok özel bir modelini yakından görebilme şansına sahip olacağız.


Time Machine Susan dediğimiz bu çanta, Corto Moltedo ile Bamford Watch Department 'ın ortak çalışması. James Joyce 'un eserleri ve Sherlock Holmes un birleşimiyle ortaya çıkan bu özel parça özellikle tarih ve edebiyatı sevenlere ithaf edilmiş.
 
Çantanın üzerinde gördüğünüz kadranlar İngiliz ordusuna özel olarak üretilen  pre -war vintage Rolex 'e ait.
 
Çanta PVD malzeme kaplı. En ilginç özelliklerinden biri de üstündeki saatin çıkarılarak ayrıca cep saati olarak kullanılabilmesi.
 
Kristaller, taşlar ve kadranların hepsi elle monte edilmiş.
 
Krokodil ve piton olmak üzere 2 farklı modeli var. İstanbul 'da ağırlayacağımız model piton olanı. Tüm bu özellikler gözönüne alındığında bu çantanın koleksiyoncular için müthiş bir parça olduğunu söyleyebilirim.

Dünyada sadece 5 adet üretilen bu mücevher niteliğindeki çantanın elbette fiyatı da kendine yakışır oranda. Fiyatını söylemeyerek gizemli havasını korusun istiyorum :) Ama tahminleri alabilirim :) Şayet davetiyeniz geldiyse yarın ve cumartesi günü mutlaka Edition Hotel Gold Bar 'a uğramanızı tavsiye ederim. Hem Corto 'nun son koleksiyonunu hem de bu özel parçayı yakından incelemek şansı kaçmaz kaçamaz !




No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.