Pages

Friday, November 9, 2012

Monaco Prensi II. Albert Davetinden Seçtiklerim..

Monaco Prensi II. Albert 'ın Türkiye 'ye eşi olmadan gelmesi hafif çaplı bir hayalkırıklığı yarattı. Monaco prensesi yerine biz de bizdeki prenseslere bakalım :) Aslında elimde birçok görsel var ama konuşulmaya değer 3 kişiyi seçiyorum.

 
 
Feryal Gülman böyle bir davete çok yakışan bir isim. Biliyorsunuz pek severim kendisini. Ama bu sefer kıyafetini sevmedim sevemedim. Tül bluzu çok şık müthiş yakışmış ama eteğin boğucu deseni ve boyu olmamış. İki parça gibi görünsede bu Gucci 'nin fall koleksiyonundan bir elbise. Ne yazık ki görmeye alışık olduğum ışıl ışıllık yok bu karelerde. Feryal Gülman hemen acilen bu kıyafetini unutturacak bir seçimle çıkmalı karşıma :)



Ruken Mızraklı birtek bana mı çok çıplak görünüyor yoksa soğuktan popom donduğu için mi böyle algılıyorum bilemedim. Elbisesi tek başına çok şık olsa da Ruken Mızraklı 'nın vücut yapısına olmamış yakışmamış diyorum. Saçlarının kuaförden hemen çıkmışta gelmiş havası ve lüle fazlalığı rahatsız edici. Giuseppe Zanotti yeni sezonun en hit model ayakkabıları bile güzel gelmedi gözüme.

 

Siren Ertan Çarmıklı 'nın vücudu saran bordo renkli jarse Ralph Lauren elbisesi çok yakışmış. Fotoda ruj rengi kırmızı görünüyor ama eminin bordoya çalan bir kırmızıdır. Saçı, gülüşü, havası harika. Bulgari çantası nefisss bir seçim. Buraya kadar herşey memnun edici. Tek sorun değişik formlu Christian Louboutin ayakkabılarını sevmemem. Tek başına çok beğendiğim bir model olmasına rağmen sanki bu kombin çılgın gibi bir Charlotte Olympia istiyorum diye bağırıyor :)
 

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.