Pages

Gornji oglas

Wednesday, November 14, 2012

GQ "Men Of The Year" Ödül Töreni !

Gördüğüm kadarıyla GQ Men of The Year davetinde sıkı bir siyah giyinme zorunluluğu yaşanmış. Dress code varmıydı bilemiyorum ama davetliler ruhumu kararttı diyebilirim. Ben de laflarımla ruhunuzu karartmayım ve hemen kılık kıyafet dedikodusuna geçelim :)

 
 

Öncelikle gecenin en flaş ikilisine yani Derin Mermerci ve yeni sevgilisi Kaan Urgancıoğlu 'nu ele alalım. Nur Yerlitaş imzalı müthiş seksi tümü dantel iddialı bir elbise seçmiş. Bu tarz kıyafetleri avam görünmeden klas bir şekilde taşımayı bilen ender isimlerimizden. O yüzden elbise konusunda fazla birşey demeye gerek yok. Ama saç ve makyaj konusunda hiç memnun değilim. Saç modeli son derece kötü ! Hiiiiç beğenmedim ! Aynı şekilde makyajı da fenalar diyarında geziniyor. Böylesi haute couture tarzı bir kıyafete Hermes Pochette ne kadar doğru bir seçimdir bu da tartışılır. 
 
Kaan Urgancıoğlu yakışıklı oyuncularımızdan. Fiziksel olarak birbirlerine yakıştırsam da tarz/stil olarak Derin Mermerci ile ne kadar uyumlular orası tartışılır. Aynı uyumsuzluğu sanki Ceylan Çapa ve oyuncu sevgilisi Burak Özçivit ile de yaşıyoruz. Ama tersini !



Gecenin ev sahiplerinden sayılan Tuba Ünsal ve Mirgün Cabas. Tuba kırmızı halı işini iyi bilenlerden. Üstünde nefis bir Zeynep Tosun tasarımı görüyorsunuz. Saçı ve makyajı gayet başarılı. Clutchını beğenmedim ama sorun değil. Mükemmel olabilecek görüntüyü bozan tek şeyen manasız ve emanet gibi görünen kemeri. Caanım işçiliği bölmüş, bozmuş elinden gelen herşeyi yapmış. Mirgün Cabas 'ın ise dağınık saçlarını çok sevdim. Gecenin şık beylerinden.



Tarzını çok sevdiğimiz Hande Ataizi 'ne geçelim. Moschino imzalı elbisesiyle adeta Mad Men 'in 50'ler film platosundan çıkmış gibi. Genel olarak çok hoş görünüyor ama detaylarla fazla uğraşılmış ve ortaya dikkat dağıtıcı bir görüntü çıkmış. Buna rağmen yine de Philip Treacy tarzı şapkası, taşlı çantası ve fiyonklu ayakkabılarla gecenin şıklarından.



Burak Özçivit takım elbiseyi en başarılı taşıyan erkeklerimizden ve ne giyse kendine yakıştırmasını biliyor. Ceylan Çapa ise hala tarzını bulamasa da Hervé Leger deri elbisesiyle çok hoş görünüyor. Bu elbiseye ponpon terlik tarzı bir ayakkabı yakıştırmadım ama en azından kötü değil.

 
 
3 güzel kadın bir arada ! Diane Şahenk, Tülin Şahin ve Meryem Uzerli. Üçüde harika görünüyor. Tülin Şahin 'e Michael Kors imzalı elbisesinin rengi çok yakışmış ve harika taşımış. Sadece o koca koca küpeler rahatsız etti ama yine de beğendim. Meryem Uzerli 'nin alev rengi saçlarıyla siyah smokin takımın yarattığı tezat çok hoş. Genelde giydiklerini yakıştırmam ama bu sefer olmuştur diyorum !



Saç modeli ve makyajı çok başarılı !




Tülin Şahin 'in elbiseyi taşıyışına bayıldım. Çok hoş ! Bu kıyafete genelde beğenmediğim topuz modeli bile çok yakışmış. Aynı şekilde makyaj tonları da kusursuz ! Gecenin önemli isimlerinden sevgili Dexter 'ımız Michael C. Hall ise kendine has donuk duruşuyla pek bir cool !



Bir diğer dünyaca ünlü davetli ise Sophie Ellis Bextor. Neon renkli ojelerini hiç sevmedim. Bunun dışında sadece güzel bir kadın diyebilirim o kadar.



Bence gecenin en tarz kadını Didem Soydan 'dır. Kendine has havası ve mesleğini Avrupai bir profesyonellikle icra edişiyle kesinlikle şu anın en iyi mankenidir. Kıyafetini ve aksesuarlarını başka birinde görsem etkilenmem hatta hiiiç beğenmem ama giyen Didem Soydan olunca akan sular duruyor. Nefis bir endam !


Didem-İzzet Antebi çifti gecenin hoş çiftlerinden. Ama doğrusu Didem Antebi 'den daha iddialı bir seçim yapmasını beklerdim. Saçlarını koyultmuş gibi görüyorum umarım yanılıyorumdur. İzzet Antebi bu sefer eşinden daha şık :)


Toplu fotolara bayılıyorum. İşte bir tane daha. Meltem Kazaz, Tamer Yılmaz, Sinem Guven Ersönmez ve Hakan Öztürk.


Sertap Erener belli ki bu aralar yine estetikçisine uğramış :) Kıyafeti çok yakışmış. Kusursuz bir duruş var karşımda. Keşke ayakkabılarını da görseymişiz. Saçı ve makyajıyla çok güzel görünüyor çook !


Başak Dizer Fransez 'in üstünde değişik bir tasarım görüyorsunuz. Elbiseyi beğenmedim. Üstünde sanki bir beden büyük durmuş görüntü sevimsiz olsa da kendisi sade havasıyla altından kalkmayı başarmış. İyi diyemediğim gibi kötü de diyemiyorum.



Bennu Gerede 'nin ne ne giydiğini ne de tarzını anlamadım ama makyajsız yüzünün ve doğal bıraktığı saçlarının hastasıyım.
 
Kısaca şıklık anlamında gayet başarılı bir gece. Geleneksel olarak konu etmeye değer doğru isimlerin yer aldığı bir gece olmuş.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.