Pages

Gornji oglas

Friday, November 16, 2012

Maison Martin Margiela with H&M Koleksiyon Daveti !

H&M 'in MMM işbirliği gözde isimlerimizin katıldığı bir davetle görücüye çıktı. Böyle bir davette doğal olarak gözlerim markaların kimliğine uygun stiller aradı. Bazıları gayet başarılı, bazıları ise çok zorlamış. Bakalım sizin beğenileriniz benimkiyle uyacak mı ? :)
 


 
İlk olarak davetin en şık ve en tarz kadınıyla başlamak istiyorum. Didem Soydan oluyor kendileri. MMM deri elbisesinin kesimi ve sırt dekoltesinin güzelliği bir yana saçlarına ve makyajına hayran kalmamak işten değil ! Ayak tırnağından saçının teline kadar ben özelim ve farklıyım diyen diyebilen bir kadın. Mükemmelllll !! Ve nihayet kime benzettiğimi buldum ! Patricia Kaas ! Haksız mıyım :)
 

 
Davetin bir diğer en şık ve tarz bulduğum kadını ise Zeynep Tosun. Omuzuna attığı paltosu, yelekli pantolon takımı, stilettoları ve tavla kutu çantasıyla harika görünüyor. Zorlamamış ve başarmış !
 

 
Ve Beliz-Derin Sarıyer çifti. Zaten tarzları gereği markaya çok uyan bir çift. Beliz Sarıyer 'in baştan aşağı siyahlar içinde olup bordoya yakın rujuyla vurucu ve yerinde hamlesi çok hoşuma gitti. Saç modeliyle de komple bir sofistike şıklık içinde.
 
 
Beğendiğim isimlere Aslı Şen ile devam ediyorum. Ne yazık ki kaliteli bir görseli yok. Neyseki bu küçük fotoyu buldum. MMM etek pantolonu yakışmış, güzel hoş bir bütünlük yakalamış. Saç modeli, tacı ve makyajıyla gördüğüm kadarıyla gayet şık ve geceye çok uygun.
 


 
Etel Baler 'de aynı şekilde spor şıklık içinde davetin temasına çok uygun görünüyor. Happiness is a 10$ tee ve Jitrois marka deri pantolon eşleşmesi süper olmuş ! Givenchy 'nin köpekbalığı dişi formlu kolyesi olay olayy !! Bu kolyenin daha küçük boyunu geçenlerde Beyza Aslan 'da da gördüm. Sezonun almaya değer hit parçalarından ! Botlar Balenciaga 'dan.




Bir de çok uğraşan ama benim için olmamışlar var. Mesela Ayşe Kucuroğlu. Üstünde MMM gömlek elbise, MMM Candy çanta ve tuhaf saç modeliyle ben farklıyım ve tarzım diye sesini yükseltmek istemiş ama olmamış. Son günlerde gözümden kaçmayan bir diğer unsur ise pudradan mı bilemiyorum ama bembeyaz kalıp gibi görünen makyajı. Eski görsellerde herhalde flaş patlamış dedim ama hayır fazla pudramsı. Ben onu hırkaları, 50'ler tarzı floral elbiseleriyle beğeniyorum. Sevmiyorum böyle çok uğraştım havalarını.


 
Tamam bu sezon büyük beden geniş kesim ceket, parka ve paltolar moda ama Şirin Ediger Bayülgen 'in üstünde durduğu gibi olmasın lütfen. Benim gibi simetri hastalarını deli edecek bir görüntü var ortada. Elbisenin kumaşı ve yerleri süpüren uzunluğu çok sevimsiz. Lakin yüzü o kadar güzel ki buraya kadar söylediğim herşeyi unutabilirim. Saç modeline tacı bebeksi güzelliğine müthiş yakışmış. Makyajı kusursuz ! Keşke devamını da getirseymiş :(



 
Eda Taşpınar 'ı MMM sütyen efektli bluzu ve pantalonuyla görüyorsunuz. Ha bakın bunlar kesin orjinal :))

 
Indhira Taşpınar 'da MMM pantolonu ve deri ceketiyle davetin temasına uygun giyinenlerden.

 
Nihan Buruk 'un kıyafeti için birşey diyemiyorum çünkü artık hep bu tarzda hep maskülen ! Kısa saçları, ince fiziği ve hatlarıyla yakıştığını söyleyebilirim. Ama detay konusunda elimizde konuşulacak birşeyin olmaması üzücü.


 
Ceylan Çapa 'nın göz yoran kalabalık kombinleri devam ediyor. Keşke annesinin yaptığı gibi saçlarını kestirse. Kesinlikle çok daha hoş görüneceğine eminim.


 
Calamity Jane pardonn Özge Ulusoy 'u görüyorsunuz. Givenchy 'nin çizmeleri bu kombinle göze fazla batmadan güzel bir uyum içinde. Ama renkler çok yorucu geldi sevmedim sevemedim ! Kaşlarda çok mu yapıştırma gibi görünüyor nedir ?! Gözlerim eski doğal Özge 'yi aramadı değil.


 
Özlem Serter büyük olasılıkla kendisini dondurmuş olmalı. Ya da boş vaktinde kendini buza yatırıyor işi oldumu ayaklanıyor. Her daim aynı her daim siyah tenli. Off içim bayıldı !


Piyasa Merve Büyüksaraç gibi fıstık gibi vücuda sahip olupta zevksizlik ne demektiri gözüme gözüme sokanlarla dolu !  


 
Yasemin Taciroğlu 'nu tanımadım desem inanırmısınız ?! Belli ki saçlarını doğal bırakmış. Bence iri dalgalı fön çektirmeye devam. Kıyafeti hoş dingin renklere sahip. Özellikle papişlere bayıldım.

 
Berna Ataman geçtiğimiz günlerde değindiğim yakalı bir kombin içinde. Hem yaka hem de triko üstündeki fiyonk desen gözümü yorsada makyajının ve saçlarının doğallığıyla güzel taşıdığını söyleyebilirim.

 
Işıl Sarraf 'ın kıyafetinde şiddetli dozda bir olmamışlık var ama tam olarak sorun nerde bilemiyorum.


 
Begüm Şen 'in Dior davetinden çıkıpta geldiği çok belli. Yoksa hayatta böyle klasik bir kombinle gelmezdi. Kabanı müthiş şık ve klas.



Aynı şekilde Yelda Tiftik 'de Dior davetinden çıkıpta gelmiş. Yoksa ne diye böyle bir davete Stella McCartney brokar elbiseyle gelsin ki ? Elbisenin kesimi minyon vücut hatlarına müthiş yakışmış bayıldım. Narin yüz hatlarına çok yakıştırdığım makyajı da kusursuz !
 

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.