Pages

Gornji oglas

Thursday, March 28, 2013

Herşeyin Ucuzu İçin Akıllı Alışveriş!


Bugün biraz alışverişten, daha doğrusu "akıllı alışverişten" bahsetmek istiyorum!
Online alışveriş dendiğinde hepimizin gözleri açılıyor değil mi? Eskiden vitrin alışverişi ne ise, şimdi online alışveriş de o bizim için; ama çok daha kolayı... İstersek evden, istersek işten; internetin olduğu heryerden online mağazalara bağlanıp, alışveriş yapmasak da biz kadınların en sevdiği şey olan "sadece bakmak" mahayetinde en yeni ürünlere ve trendlere göz gözdirebiliyoruz. Tabi satın almak konusuna geldiğimizde ise işler biraz değişiyor ve zorlaşıyor. Online alışveriş yaparken en ucuzu aramak hepimizin en büyük çilesi, biliyorum. Fiyat kıyaslamakla o kadar çok zaman harcıyoruz ki. Evet buna çare ararken, ben size ucuzu daha da ucuz yapmanın sırrını söyleyeceğim hiç olmazsa: "indirim kuponları"
 Bilmiyorum hiç indirim kuponu veya hediye çeki kullandınız mı, ama eğer kullanmadıysanız daha fazla beklemeyin. İndirim kuponu tüm online mağazalar tarafından desteklenen bir sistem. Her sitede kodu girebileceğiniz bir kutu bulunuyor. Kimisi kargoyu bedavaya getiriyor, kimisi de fazladan indirim sağlıyor gibi gibi daha birçok avantajı var... Peki bu kuponları nereden buluyoruz? Pek tabi arama yaparak bulabileceğimiz gibi, bence en mantıklısı güvenilir sitelerden doğrudan edinmeye çalışmak. Her aramada olacağı gibi, indirm kuponu ararken de "gerçek mi? zamanı dolmuş mu? hala geçerli mi?" gibi tonla faktör zamanımızı çalabilir. Benim favorilerimden birisi Kupon Sihirbazı! İsmi de tam kendisi gibi gerçekten bu arada. Sitenin kullanımı çok kolay, eski ve geçersiz kuponlar karşınıza tekrar tekrar çıkmıyor ve aradığınız tüm mağazalar var. Hatta söyle söyleyeyim, eğer Kupon Sihirbazı'nda yoksa boşuna zaman kaybedip aramaya da lüzum yok! Merak ettiyseniz buraya tıktıktık :)
En favori indirim kuponu sayfalarımı sorarsanız, Kupon Sihirbazı'nın Modagram indirim kuponu sayfası ile Enmoda indirim kuponu sayfasını söylerim hemen :) Siz de Zara ve Bershka nerden online alınır diye uzun süre site site gezenlerdenseniz özellikle Modagram'a aşık olacaksınız, güvenin bana :) Modagram kuponları için HEMEN TIK,
 Enmoda içinse BURAYA TIKTIK :)
Alışveriş yapmadan önce sakın indirim kuponu almayı unutmayın arkadaşlar! Bunca zaman kullanmadığımız indirim kuponları ile şimdiye kadar gardrop dizmiştik haberiniz olsun!
*Reklam İçeriği*

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.