Pages

Gornji oglas

Friday, February 22, 2013

GÜNÜN ŞIKI : Beyza Arslan, Hande Ataizi, Esra Oflaz Güvenkaya, Özlem Önal, Güzide Duran, Sinem Güven, Siren Ertan Çarmıklı


Beyza Arslan son 2 kıyafetiyle Günün Şıklarına konuk oluyor. Chanel 'in Paris-Bombay koleksiyonundan nefis güzellikte bir parçayla gözlerime bayram havası yaşattı. Sanırım bu koleksiyondan ilk giyinen Beyza Arslan oluyor. Nadide koleksiyonlardan ilk giyen ve iyi taşıyan her zaman kazanandır. Bunu deyip cemiyete stres topunu da atarım :) Elbise çok yakışmış. Elbisenin havasına yakışan çantası, ten rengi stilettoları ile çok hoş görünüyor. Ayrıca saçlarının iri dalgalı halini çok beğendim. Belirgin makyajıyla çok şık bir Beyza Arslan görüyorsunuz.


İkinci kıyafeti ise yine nefisss güzellikte bir Alessandra Rich. Elbisenin dokusu zaten kendi başına baş döndürücü güzellikte. Yine aynı şekilde iri dalgalı saçları, hoş makyajı, Charlotte Olympia kutu clutchı ve metalik stilettoları ile dört dörtlük bir şıklık içinde. 


Hande Ataizi 'ni ne zaman kötü göreceğiz çok merak ediyorum. Hani birgün görürsem hiç vakit kaybetmeden hayalkırıklığı listeme alacağım. Böyle bir fırsatı kaçırmak olmaz değil mi :) Pırıltılı elbisesinin üstüne giydiği kürk etolu ve kırmızı stilettoları ile müthiş şık ve müthiş klas görünüyor. Hande oyunculuğu bıraksın profesyonel olarak moda dünyasına girsin inanın çok daha başarılı olur.


Esra Oflaz Güvenkaya kırmızı elbisesinin üstüne kırmızı saten bir trenç giymiş ve iddialı renkleri başarıyla taşımış. Renkli taşlı minaudiere 'i ve metalik renkli stilettoları ile baştan aşağı hem ışıl ışıl hem de dört dörtlük bir şıklık içinde.



Özlem Önal 'ın hem eski güzelliğini hem de rafine şıklığını mumla arıyorum. Zayıflığın dozunu iyice abartmış. Özellikle boynu incelmiş fotoşopla başkasının kafası oturtulmuş gibi görünüyor. Aslında kıyafeti çok sıradan ama eskilerden kalma kredisi o kadar fazla ki derhal otomatikman şıklar listeme alıverdim :)


Güzide Duran bizlere müthiş klas bir sokak stili şıklığı sunuyor. Elbisenin yaka modeliyle giydiği leopar desen astarlı kabanı çok yakışmış. Astarın deseninden çantası, Burberry yağmur çizmeleri, saçlarının modeli ve komple havasıyla müthiş şık.


Sinem Güven 'in alalade bir beyaz bluz ve siyah pantolon üstüne giydiği gümüş renkli payetli ceketi çok yakışmış. Tek bir hareketle kaliteli bir ışıltı yaratmış ve nefis taşımış.


Siren Ertan Çarmıklı 'nın degrade kürk ceketine hayran kaldım. Kıyafetinde başka bir özellik yok ama öyle güzel bir ceket seçip o kadar güzel yakıştırmış ki bu görüntü hakkında saatlerce konuşabilirim. 


No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.