Pages

Gornji oglas

Monday, February 11, 2013

BAFTA ve GRAMMY Şıklarım..

Dün gece 2 önemli tören vardı. Biri BAFTA diğeri ise Grammy Ödülleri. Her iki kırmızı halıda da şıklarım gayet net. Bazen acaba mı dediğim kıyafetler çok olurdu ve arada kalırdım ama bu sefer hiç zorlanmadım. 









Mesela Grammy kırmızı halının tartışmasız galibi Rihanna idi. Jennifer Lopez 'in artık insanı bayacak hale getiren bacak resitali ve suratını yuvarlak gösteren fındık topuzu, Taylor Swift 'in gözlerini kapatan uzun kahkülleri, Adele 'in abajur misali Valentino elbisesi, Beyoncé 'nin kokteyle gelmişçesine enerjisi düşük kıyafetiyle Riricik kırmızı halıda kırmızı Azzedine Alaia elbisesiyle ışıl ışıl parlıyordu. 

Ten rengiyle elbisenin renk uyumu şairane güzellikte. Buna uygun kusursuz makyajı ve dalgalı saçlarıyla adeta rüya gibi bir görüntü var karşımda. Hiç kuşkusuz Rihanna 'nın 2013 senesinde en favori şıklığı bu olacaktır. Grammy 'den ziyade Oscar 'a yakışır bir görüntü. 


Gece boyunca havasını bozan şey ise ağzını burnunu dağıtan sevgilisinin yanında pişkin pişkin gülümseyip güvercin misali verdiği görüntüydü. Bir ara gerçekten midem bulandı !





Bafta ödüllerinde ise en beğendiğim 3 isim Jessica Chastain, Anne Hathaway ve Sarah Jessica Parker oldu. Jessica Chastain zamanla kızıl saçlarının avantajını doğru şekilde kullanmayı öğrendi. Roland Mouret elbisesiyle nefis görünüyor. Saç modeli ve nefis makyajıyla gözalıcı bir şıklık içinde. Tabi buna saatlerce prova edilen doğal duruş ve giydiğini doğru vücut diliyle taşıyabilme derslerini de katarsak Jessica kesinlikle işin özünü kapmış diyebiliriz. 







Anne Hathaway 'e pixie model saçlar çok yakıştı. Les Miserables filmi sayesinde verdiği kilolarıyla güzel sıfatının yanına bir de zarif 'i katmış oldu. Burberry marka gövdesi metal zımbalı maksi elbiseyle harika görünüyor. Bileziklerin formunu elbisenin havasıyla hiç uyuşturamadım ama olsun fazla rahatsız etmedi. Les Miserables Victor Hugo afişli kutu çantası yerinde bir seçim olmuş. Markasına henüz kimse birşey dememiş ama fiyonk klipsinden Anya Hindmark olduğu ortada. Kısaca Anne Hathaway baştan aşağı hem minimal bir sadeliği yakalamış hem de aynı oranda klas görünmeyi başarmış. 








Sarah Jessica Parker 'ın Elie Saab tulumuna bayıldım. Bazılarınıza böyle bir organizasyon için hafif bir seçim gelebilir ama işin sırrı giyenin taşımasında. Ki bu konuda Sarah Jessica Parker sayılı ustalardan. Yüksek yakalı olmasına rağmen mücevher seçimleri çok yakışmış ve hepsi birbirinden güzel. Bu sene sıkça göreceğimiz yırtmaçlı paçaları bir moda öncüsü olarak SJP sayesinde kırmızı halıda görmek beni hiç şaşırtmadı. Not alın ; yırtmaçlı paça ve özellikle sivri burun stiletto birlikteliği bu sene ortalığı kasıp kavuracak. 


No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.