Pages

Gornji oglas

Friday, February 8, 2013

HAYAL KIRIKLIĞI YAŞATANLAR : Özge Ulusoy, Belçim Erdoğan, Simay Bülbül, Feryal Gülman, Nebahat Çehre, Tansa Ekşioğlu



Özge Ulusoy belli ki kırmızı siyah renkli Prada mary jane ayakkabılarını çok sevmiş. Keşke sevmez olaymış. Ne deri mini etekle yakışmış ne de dantel elbiseyle. Hele dantel bir elbise altına bu formda bir ayakkabı seçmeye aklım almıyor alamıyor !! O dantel elbiseye o Chanel çanta o kadar sırıtmış ki kelimeler yetmez duygularımı anlatmaya. Bugün Ne Giydim 'de kızlardan biri bu kıyafetle podyuma çıksa garibime kimbilir ne laflar ne eleştiriler gelirdi. 



Belçim Erdoğan 'ın pantolon ceket takımı felaket görünüyor. İçindeki yakası kalkık gömleği anlamak imkansız. Hele makyajı cidden kötü. Saydım altlı üstlü tam 20 kirpiği var. Allah aşkına saydırmayın bana kirpiklerinizi. Cidden çok kötü görünüyor.


Simay Bülbül 'ün üstünde kendi tasarımı nefiss bir elbise görüyorsunuz. Nefiss diyorum çünkü bu elbiseyi daha önce Room açılışında Başak Dizer Fransez 'in üstünde görmüştük. Simay Bülbül üstünde iyi taşımış taşımasına ama kıyafetlerde ayakkabının önemini de iyice gözümüze sokuvermiş. Nerde Başak Dizer Fransez 'in klas ayakkabı seçiminin verdiği lezzet nerde varisli ayakların dostu bir ayakkabı modeli ?! 



Feryal Gülman 2 kıyafetiyle hayal kırıklığı listemde. Yeşil Prabal Gurung elbisesinin saten detaylarını sevmedim. Feryal Gülman 'a yakışmamış. Saçları da dağınık hayret ! Ama yine de zarif orası ayrı. 

Kalın yatay çizgili Lanvin elbisesi ise son derece zayıf ve nefis hatlara sahip olmasına rağmen ciddi ciddi kalın hem de kalçalı ve göbekli göstermiş. Herkes zayıf görünmeye bakarken Feryal Gülman 'ın bu hataya düşmesine şaşırmamak elde değil. Ama siyah beyaz renklere kırmızı renkli stiletto seçmesine bravo diyorum.. 

Pembe pantolonlu pembe Valentino 'lu hanımın yüzünü göremiyoruz ama kombini çok hoşuma gitti. Madem kareye girmiş bunu da belirtmesem olmaz :)  


Nebahat Çehre karman çorman darmadağınık bir görüntü içinde. Sütyen, bluz, kuşak, ceket herşey salaşlık sınırlarını zorlamış. 


Tansa Ekşioğlu 'nun çok renkli elbise üstüne beyaz hırkasını sevdim ama koyu renk çoraplar ve koyu renklerdeki ayakkabılarıyla harika olabilecek kombini o kadar boğmuş ki içim şişti bakarken. Siyah çorap ve bu ayakkabılar giymek istiyorsa o zaman beyaz hırkayı giymeyecekti. 

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.