Pages

Gornji oglas

Thursday, February 7, 2013

Trençkotun Seksi Olanını Severim..

Trençkotlarda en sevdiğim kullanış içte giydiğiniz kıyafetin görülmediği dolayısıyla ortaya çıkan kadınsı ve seksapel tarzdır. Bunun için trençkot boyundan kısa bir elbise ya da etek giyilmesi, çorapsız bacaklar olması, tüm düğmelerin iliklenmesi, kemerin sıkı sıkı bağlanması ve altına da nefis formda bir ayakkabı çekilmesi farzdır :)


Bu tarzı yabancı ünlülerde çok görmüştüm ama nedense bizim ünlülerimiz pek rağbet etmez. Bu yüzden dünkü Beymen defilesinde Aslı Şen ve Burcu Esmersoy 'un trençkotlu seksi ve klas tarzlarını görünce pek bir hoşuma gitti.


Aslı Şen 'in üstünde Burberry Prorsum 'dan tümü dantel çok şık bir trençkot görüyorsunuz. Çantasını göremiyorum ama zincirlerinden rahatlıkla bir Chanel Boy olduğunu söyleyebilirim. Ten rengi stilettolar ile renk uyumunu bozmamış. Saçları açık bırakmış ve hoş bir makyaj uygulamış. 

Burcu Esmersoy 'un da üstündeki Burberry Prorsum. Ayakkabı olarak Christian Louboutin Pigalle Spike seçerek vurucu darbesini indirmiş. Saçlarını salaş topuz yaparak doğal makyajını da uyguladıktan sonra ortaya dört dörtlük klas bir seksapellik çıkarmayı başarmış. 

Şık ve gözalıcı olmak için bazen 2 parça giymek bile yetebiliyor öyle değil mi :) 

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.