Pages

Gornji oglas

Tuesday, February 12, 2013

Victoria Beckham Stili

 
Victoria Beckham Clothes
 
 
Bugün stilini çok beğendiğim Victoria Beckham'ın kombinlerini inceleyelim dedim... Victoria Beckham, aslında kendini hiç beğenmeyen biri-ymiş... Lise ve genç kızlık dönemlerinde, hatta David Beckham'la beraberken bile, özgüven eksikliği duyduğunu defalarca dile getirdi..  Ama bir insan istersen herşeyi yapabilir-başarabilir... Yeter ki istesin, bir stil ikonuna dönüşebilir...
 
 
Victoria Beckham Clothes
 
 
Genelde boyunun kısalığından ötürü, çok yüksek puntolu ayakkabıları tercih ettiğini hepimiz biliyoruz... Bunun yanı sıra ayakkabı seçimlerinde de oldukça başarılı... Zaten yüksek topuk her zaman bir kadının en iyi arkadaşı değil mi :))
 
 
 
Victoria Beckham Clothes
 
 
Genel olarak siyah-beyaz parçaları tercih ediyor Victoria... Bence gayet iyi taşıyor...
 
 
 
Victoria Beckham Clothes
 
 
Geçen günlerde yazdığım "trençkot aşkı" postuma bunu da ekleyebilirmişim :)
 
 
Victoria Beckham Clothes
 
 
Belindeki siyah kemer gözümü tırmaladı... Ayrıca her kıyafetin altına da nude giyilmesin...Tamam Louboutin güzel de, o kırmızısı her zaman göze hoş gelmiyor bence... Amma saydım :)
 
 
Victoria Beckham Clothes
 
 
Victoria'nın gülmeyen yüzünü, kimileri çok itici bulur... Zaten sanırım ünlü bir dergi de, Victoria'nın hiç gülerek verdiği bir poz olmadığını söylemişti.. Ama bence bir problem yok... evet gülmek dünyadaki en güzel şey ve evet gülümsemek etrafa yayılan pozitif bir enerji oluşturuyor ve evet, gülümsemek bir insanın en güzel makyajıdır... ama kadın gülmüyor, sevmiyor gülümseyen suratı.. böyle donuk donuk bakmayı seviyor... ve birini seviyorsan, onu olduğu gibi sevmelisin... değiştirdiğinde o kişi "o" olmaktan çıkıp, senin istediğin kişiye dönüşür... ve o zaman sen O'nu svmiş olmuyorsun... yani boşa kandırmayalım birbirimizi :))
 
 
Victoria Beckham Clothes
 
 
En kolay şık olma yollarından biri.. bunu size daha önce de söylemiştim.. KKE... yani küçük kısa elbise, daima hayat kurtarıcıdır...
 
Elbiseni giyersin, uygun tonlardaki stilettoların, bir iki aksesuar, çantanı al ve gooooooooo :)
Bu stilde büyük gözlük, şıklığa daima şıklık katar... Büyük-siyah- kemik bir gözlüğünüz yoksa, hemen listeye ekliyoruz... :)
 
 
Victoria Beckham Clothes
 
 
Hamileyken bile topuklu ayakkabılarından asla vazgeçmedi... Bu fotoda kendisini çok beğenmiştim, şık-sade ve şapkası çok güzel... ben de şapka çok severim ama kendimde değil :))
 
 
Victoria Beckham Clothes
 
 
Victoria'nın ayakkabı dolabında yaşamak istiyorum, ahahahah :))
canlarım benim :))
 
 
 





Bu arada Victoria ne kadar çok saçını değiştirdi değil mi ...














Bu tarzı seviyorum :))

Kocaman bavul çanta, uzun çizmeler, kalın bir kazak ve tabi ki skinny jean...



Pozu hiç değişmiyor yanlız.. :)) 1 cm2 oynamamış ...





Son olarak bir iki gözlüklü fotosunu eklemeyi tercih ettim, çünkü aşırı bir aksesuar kullanımı yok Viky de, hani nerde zincir kolyeler, moda yüzükler, bileklikler... varsa yoksa gözlük saat çanta.. varsa yoksa dediğim tabi Birkin kolleksiyonu var hatunun daha ne olsun yani dimi :)


 
 








Good bye kızlar

...EDA.. ;))


 
 
 
 
 

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.