Pages

Gornji oglas

Tuesday, October 1, 2013

Göbek eriten Biberiye yağı kürü

Bir doğal göbek eritme kürü ile karşınızdayım arkadaşlar. Bu kürün etkili olduğunu duyfum ancak henüz deneme fırsatım olmadı. aktara yapacağım ilk ziyarette biberiye yağını kesin alınacaklar listeme ekledim bile. deneyip sizlerede gün gün yazmayı planlıyorum. Bu kür bölgesel olarak göbek yağlarından kurtulmak için yapılıyor ve maaliyet çok çok az. Gerekli malzemeler sadece streç film ve biberiye yağı. Bir de unutmadan sizi sıcak tutacak bir kazak :)

Kürümüzün püf noktaları ise düzenli olarak her gece uygulamak, bol bol su içmek, sabahları ılık bir duş ve göbek bölgesini lif ile bir güzel ovmak. Egzersiz yaparsanız elbette daha güzel sonuç alırsınız.
Gelelim göbek eritme kürünün tarifine… Gece yatmadan önce göbeğinize biberiye yağı sürüp masaj yaparak yedirin. Mutfaklarda kullandığımız Streç filmle göbeğinizi ve çevresini iki kat sarın. Üzerine sıcak tutacak bir kazak ya da tişört giyerek uyuyun. Sabah uyandığınızda Streç filmi çözün. İsterseniz ılık bir banyo yapın, göbek bölgenizi lifle ovun.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.