Pages

Gornji oglas

Friday, February 8, 2013

GÜNÜN ŞIKLARI : Didem Antebi, Ece Sükan, Siren Ertan Çarmıklı, Karolina Kurkova, Blake Lively, Gül Saygı, Ayşe Kucuroğlu



Didem Antebi 'nin kırmızı renkli Diane von Furstenberg kalem eteği üstünde adeta her daim bu tarz eteklerden giy dercesine nefisss durmuş. Kalem gibi hatlarda kalem etekler bir başka güzel duruyor. Yakası zincirli kolsuz Michael Kors bluzu da aynı oranda harika bir eşleştirme olmuş. Chanel çantasını tutuşu çok klas. Rahat bıraktığı çikolata renkli saçlarını daha uzun süre kullanmasını dilerim. Kıyafetinde minicik bir sorun var o da siyahlığı solmuş Giuseppe Zanotti ayakkabıları. 


Ece Sükan deri ceketi, yeşil pantolonu, 2 ton ayakkabısı, siyah beyaz fuları ile ortaya hoş bir renk eşleştirmesi çıkarmış. Doğal havası, bordoya çalan kırmızı ruju ve usta duruşuyla çok çarpıcı olmasa da gayet başarılı bir şıklık içinde.  



Siren Ertan Çarmıklı son günlerde giydiği ceketleriyle ağzımı hayranlıktan açık bırakıyor. Siyah Valentino elbisesinin üstüne giydiği Chanel ceketi tek kelimeyle sanat eseri. Zamansız ve her stille rahatlıkla kullanılabilecek bir parça. Bayıldım.. Bir diğer hayran kaldığım ise Tom Ford 'un biker ceketi. Hele bu ceketi John Richmond kasket ile kullanmasına 10 üstünden 10 puan.. 


Karolina Kurkova 'nın Dimitri marka püsküllü elbisenin rengine mi hayran kaldım yoksa taşıyışındaki ustalığa mı bilemiyorum. Elbisenin detaylarının hakkını o kadar iyi vermiş ki bravo. Bu elbiseyi put gibi duran birine giydirdiğinizde aynı etkiyi vereceğinden şüpheliyim. 


Blake Lively 'nin kıyafetinde kahverenginin neredeyse tüm tonlarını kullandığı kombinini çok beğendim. Bazılarınız için boğucu gelebilir ama benim zevkime ve gözüme müthiş klas görünüyor. Brunello Cucinelli marka yakası kürklü tüvit ceket ve iki tonlu çizme seçmiş. İçine Stella McCartney triko giymiş. Givenchy 'nin Antigona model çantası da kahverengi. Bileğinde Hermes Collier de Chien, saçlar salaş topuz ve uçuk bir makyaj. 







Gül Gölge Saygı da kalem etek sevdalılarından ve her seferinde başarıyla taşıyanlardan. Klasik kesim ince deriden ceketi, ten rengi stilettoları ve iddialı saçlarıyla son derece çarpıcı bir güzellik ve şıklık içinde. Saçları için sizlerden birçok mail alıyorum. O yüzden yüksek kalite görselleri de koyuyorum ki kuaförünüz rengi daha net görsün :) Hem saçları yakından görün hem de Siren Ertan Çarmıklı 'nın Zela Mücevher için tasarladığı birbirinden güzel takıları.





Ayşe Kucuroğlu 'nu Elle Style Awards 'da giydiği sırt dekolteli Pucci elbisesiyle pek bir beğenmiştik. O da beğenilerin farkında ki haklı olarak sırt dekolte seçimine devam ediyor. Ezra+Tuba tasarımı elbisesinin iddialı bir sırt dekoltesi var. Yakışmış ve güzel taşımış. Begart marka kutu çantası çok şık. Begart markası piyasaya ciddi bir giriş yaptı. Önümüzdeki günlerde markayı sizler için didik didik edeceğim. O kadar güzel parçalar var ki sizlerin de dikkate alınacaklar listenize roket hızla bir giriş yapacağından eminim.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.