Pages

Gornji oglas

Monday, April 22, 2013

AŞIK OLUNASI ÇANTALAR...

İlkbahar yaz sezonuyla beraber gözde modelleri sosyetemde görmeye başladık. Biliyorsunuz şahsen en keyif aldığım dönem bu dönemdir. Hele bir de güzel ve şık bir kombinle kullanıldıklarını gördüm mü değmeyin keyfime :) 




Bunun en güzel örneğini bizlere sunanların başında Banu Çarmıklı geliyor. Kolunda Ralph Lauren 'in yaz sezonunda en hit modeli ve çantaya uygun mu giyindi bilemiyorum ama çok şık baharlık bir kombin. Bu modelin kırmızısını çok beğenmiştim ama taba renkli olanı da pek şıkmış. 

Banu Çarmıklı yine Ralph Lauren diyor ve klasik Ricky modelini kullanıyor. Çok klas..



Çantalarda dikkat çekici seçimlerden biri de Romina Hakko 'nun gül kurusu Givenchy Antigona çantası oluyor. Bahar renklerinden Zara ceketi ve beyaz pantolonuyla çantanın rengini daha da güzel patlatmış.



Gül kurusuyla devam ediyoruz ve Sanem Tezman 'ın Hermes Birkin Bois de Rose 'u diyoruz. Son dönem favori rengim olduğu için ister istemez dikkatimi çekiyor. Rujunun renginin de aynı olması ince bir dokunuş olmuş.



Bir başka dikkatimi çeken ise Arzu Sabancı 'nın müthiş güzellikteki Alexander McQueen 'in Heroine model çantası oluyor. Louis Vuitton marka tek renk kıyafetiyle de çantasına adeta hadi bugün senin gecen demiş. Muhteşemm !!



Eda Kosif 'in mini Celine Luggage çantasının şirinliğine ve güzelliğine ne demeli ?! 



Biraz daha Celine diyenlere bakalım. Mesela Burcu Esmersoy 'un spor kombiniyle kullandığı Cabas Zip modeli çok hoş. Kombiniyle de çok yakışmış. 



Yanılmıyorsam sosyetemde en geniş Celine koleksiyonuna sahip olan isim Burcu Karabacak. Şimdiye kadar kendisinde o kadar farklı modeller gördüm ki kendisini es geçmek olacak iş değil. Yine güzel renkli bir Celine Luggage ile.



İlk Burcu Karabacak da gördüğüm Valentino Glam Lock çanta da bu sezonun en hit parçalarından.



Celine 'nin Trapeze modelinde en güzel örneği Beyza Arslan 'da görüyorsunuz. Baştan aşağı Celine marka kombinle çantacık arada kaynamış gibi ama yine de göz kırpmayı başarmış :)



Trapeze model demişken Arzu Sabancı 'nın müthiş güzellikteki Celine 'ini unutmamalıyız. Nasıl güzel bir renktir o öyle ?!



Ayşe Kucuroğlu 'nun seçimi Burberry Prorsum 'dan Blaze modeli olmuş. Yine Burberry Prorsum trençiyle hoş bir kombin sunmuş.



Derin Mermerci 'nin Chanel Minaudiere 'i çok güzel ve nefis taşımış.



Yeni sezon Chanel diyenlerden biri de Begüm Şen. Kalın zincir detaylı çantası çok hoş. 




Chanel 'lerde gözlerime bayram ettiren diğer seçenekler ise Feryal Gülman 'ın ve İpek Ayaydın 'ın modelleri oldu. Modelden ziyade renkleri desem daha doğru olur. Hele Feryal Gülman 'dan beklenmeyecek bir renk olduğunu söylemeden edemem. İkisi de çok güzeller.




Victoria Beckham çantalar yine ciddi anlamda rağbet görmeye devam ediyor. Feryal Gülman bu konuda yine en birinci isim. 1 hafta içinde Victoria Beckham yaz sezonundan 2 farklı modelle gördüm. 




Yelda Tiftik ve Şükran Güzeliş 'in kombinlerini beğenmesem de Victoria Beckham çantaları müthiş güzellikteler. 



Esra Oflaz Güvenkaya 'nın Louis Vuitton dama çantası tek sozunluğum dese de yine de çok şirin olduğunu söylemeden edemem.



Yaz sezonunda şeffaf model çantalarda Charlotte Olympia ve Gucci başı çekecek gibi. Charlotte Olympia 'nın en gözde modelini Arzu Sabancı da görüyorsunuz. Clutchın güzelliği yetmemiş bir de nefis güzellikte aksesuarları ile eşleştirmiş. Özellikle 3 birleşik bilezikten oluşan Ca&Lou bilekliği ve Bulgari 'nin Serpenti modeli saatiyle çok gösterişli ve çok havalı. 




Gucci 'leri ise Begüm Şen ve Aslı Şen de görüyoruz. 



Arzu Sabancı 'nın nefis güzellikteki Pierre Hardy çantasını eklemeyi unutmadan artık bu postun sonuna geliyoruz.

Ben bu postu hazırlarken çok keyif aldım. Umarım siz de okurken aynı keyfi alırsınız :)

UYARI : Bu post ve görseller ©ModaVeSosyete 'ye aittir. Kullanmak isteyenler kaynak belirtmek zorundadır. Aksi takdirde yasal işlemlere başvurulacaktır.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.