Pages

Gornji oglas

Wednesday, April 24, 2013

Yaz Sezonunda Çizgilinin Her Türlüsü Kabuldür..

Yani dikey, yatay, geniş, ince, renklisi, siyahlısı beyazlısı aklınıza hangi türlüsü gelirse gelsin yeter ki çizgili birşeyler giyin. Çizgili modası çoktan dünyayı kasıp kavurmaya başladı bile. Hatta ünlüler aynı kıyafetle görünmekten çekinmeden bu modayı dibine kadar damarlarımıza zerketmekte yarış halindeler. 



Çünkü 2013 ilkbahar-yaz koleksiyonunda başta Marc Jacobs, Balmain, Dolce&Gabbana, Michael Kors, Oscar de la Renta gibi büyük markalar öyle buyurdular da ondan :) Sıkıysa takip etmeyin bakiim :) Sadece kıyafetlerimizde değil çantalarda da ayakkabılarda da hatta tırnaklarımızda bile çizgili ojeler kullanacağız. 

Ağırlık siyah beyaz renklerde olsa da aralarda renklilere de rastlıyoruz. Üstü dikey çizgili seçip pantolon ya da eteklerde yatay çizgiler seçebiliriz. Hatta üstü kalın dikey çizgi seçip diğer kıyafetlerimizi ince çizgililerden seçebiliriz. Şayet kıyafetimiz tamamen düz renklerde ise bu sefer çanta ya da ayakkabı da çizgiliye yöneliyoruz. Kısaca bir yerlerimize mutlaka çizgili deseni konduruyoruz :)



Çizgiliye burun mu kıvırdınız o zaman karşınıza ya Louis Vuitton 'un zorlaya zorlaya hayatımıza soktuğu bir diğer geometrik desen damalar çıkıyor. Ona da mı hayır o zaman Prada 'nın çiçekleri desenleri. Kısaca illa ki bir desenin ucundan tutacağız.

Hollywood 'dan memleket semalarına geldiğimde çizgili akımının yavaş yavaş etrafı sardığını söyleyebilirim. Ama nedense bizde trend daha çok ceket seçimleriyle takip ediliyor. 


Mesela trendi yakalamak adına Berrin Okçu 'nun Givenchy 'nin 2010 senesi yaz koleksiyonundan çizgili ceketi giymesi çok hoş olmuş. 


Eda Taşpınar da da çizgili hatta Berrin Okçu 'nun Givenchy ceketinin benzerini görüyoruz. Ama o kadar buruşuk ki insan doğal olarak bu bir Givenchy olamaz diyor. Zaten bahsettiğimiz Eda Taşpınar olunca orjinalini bile giyse şüpheyle bakıyorum. Siyah elbisesi de orjinalini Aylin Tahincioğlu 'nda gördüğümüz Michael Kors.


Feryal Gülman 'ın herhangi bir trend listesinde olmaması imkansız. Üstünde nefiss çizgili bir Balmain ceket görüyorsunuz. 


Eda Kosif de çizgili ceket diyenlerden. Hoş bir kombin yaratmış.


Beyza Arslan ise çizgili bir Celine pantolon seçmiş. Bu kombiniyle günün şıkına hakkıyla girmişti. Nefis görünüyor.


Tuğba Coşkun da çizgili tayt seçip altına neon pembe stiletto seçenlerden. 


Sanem Tezman yatay ve renkli çizgilerle casual bir tarz yakalamış.


Gül Dürüst 'ün ceketi çok hoşuma gitti.


Neslihan Kozanoğlu yatay çizgili elbise seçen tek isim. 


Özlem Güsar siyah beyaz çizgili gömlek ile. 


Tanem Sivar ve Tansa Ekşioğlu siyah beyaz çizgili bluz seçenlerden.



Derin Mermerci hem çizgili bir t-shirt seçmiş hem de baştan aşağı siyah renklerde ki kombinini Saint Laurent 'in bu sezon çok gözde modeli çizgili Paloma 'sı ile eşleştirmiş.


UYARI : Bu post ve görseller ©ModaVeSosyete 'ye aittir. Kullanmak isteyenler kaynak belirtmek zorundadır. Aksi takdirde yasal işlemlere başvurulacaktır.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.