Pages

Gornji oglas

Tuesday, April 30, 2013

David Beckham ve minik kızı

David Beckham 24/04/2013 David Beckham and his daughter Harper seen out and about in Notting Hill, London.

Çok tatlı görünüyorlar değil mi? :)
Baba-kız keyif yapıyorlar belli.


David Beckham 24/04/2013 David Beckham and his daughter Harper seen out and about in Notting Hill, London.

David Beckham 24/04/2013 David Beckham and his daughter Harper seen out and about in Notting Hill, London.

Aranıyor!.... Nike Studio Wrap Aranıyor!.....

Nike Studio Wrap
Nike Studio Wrap
Benim  bu ayakkabıların  kullanışlı olduğu hakkında hiç bir fikrim yok ama  gerçekten bunlara tek kelime ile bayıldımm:))
Çok zarifler sanki balerin gibi.... bir kurdela  bu kadar şık görünür ayakta !.....
Nike Studio Wrap


Nike Studio Wrap Pack
 
Nike Studio Wrap Pack
{designersblock}
♥  Follow Me on Bloglovin   

Monday, April 29, 2013

Tuba Buyukustun


Biography;                     

            She was born in Istanbul in July 5, 1982, in a Muslim family. She graduated from the Department of Stage and Costume Design. She started commercials while studying at the university. After that she started acting.  On July 28, 2011 she married the actor Onur Saylak in Paris, France. On January 19, 2012 she gave birth to twin girls.








Filmography;

Cinema;

My Father and My Son (Aysun) 2005

The Exam (Zeynep Erez) 2006

Yuregine Sor (Esma) 2010

Television Series;

Sultan Makami (Nesrin) 2003

Çemberimde Gül Oya (Zarife) 2004

Ihlamurlar Altında (Filiz Tekiner) 2005-2007

Asi (Asi) 2007-2009

Beni w Benak (Herself) 2009

Gönülçelen (Hasret) 2010-2011

20 Dakika (Melek Halaskar) 2012-2013

Television Films;

Gülizar (Gülizar) 2004

Aşk Yolu (Deniz) 2005

Commercials;

Colins (Europe-Turkey) 2000

Molped (Turkey) 2000

Kremini (Turkey) 2000

Maximum Cart (Turkey)

Lamees and Mohannad parfum (Middle East) 2008

Pantene (Turkey) 2007-2012

Pantene (Middle East) 2010-2012

Pantene (Azerbaijan) 2012-2013




















                                                     

Pelin Karahan

Born: October 6, 1984


Birth Place: Ankara, Turkey

Occupation: Actress

Years Active: 2003 - Present

Early Life and Career:

                                          Early in her career, Karahan featured in Coca Cola Light and Carrefour advertisements. She played the role of Aslı Zeybek in the teen drama television series Kavak Yelleri, broadcasted on Turkish TV channel Kanal D from 2007 to 2011. Karahan attended Arı College Elementary School, and completed middle school partly at Ankara Gaziosmanpaşa Primary School, partly at Ödemiş Primary School. She graduated from the Lyceum of Sokollu Mehmet Paşa and then from the School of Tourism Enterprises at Anadolu University.



















GÜNÜN ŞIKLARI : Aslı Şen, Etel Baler, Banu Çarmıklı, Romina Hakko, Sanem Tezman, Pınar Talay, Suzan Toplusoy, Derin Mermerci

Uzun süredir şıklar konusunu işleyemiyordum. Buna rağmen listemde çok da fazla isim yok. Ama az ve öz şıklıklar var o yüzden hepinizi doyuracağından eminim :)


Aslı Şen için denebilecek tek şey kusursuz olduğu. Burberry Prorsum trençiyle eşleştirdiği  turuncu renkli bluz ve pantolonu müthiş yakışmış. Saç kesimi ve rengi, makyajı, Gucci şeffaf clutchı, takıları ve elegan duruşuyla insana istem dışı işte budur! dedirtiyor !!



Etel Baler de bir diğer kusursuz bulduğum isim. Balenciaga pantolonu, MyBestFriends bluzu, Elif Cığızoğlu ceketi, Christian Louboutin ayakkabılarıyla hem değişik parçaları eşleştirmekte hem de renk uyumu konusunda müthiş başarılı. Gözlüğü, saçı, hele hele o işaret parmağındaki yaz sezonunun arzu nesnesi Balenciaga Gold Knuckle Duster yüzüklerden birini görmek nasıl keyif verici anlatamam. Çok başarılı bir kombin ötesi yok !


Banu Çarmıklı 'ya sezonun çantaları konulu postumda yer vermiştim ama özel olarak şıklarımda da yer almalı. Kıyafetinde başrol elbette ki Ralph Lauren çantaya ait. Ama çantaya göre giyinmesi de süper olmuş. Değişik bluzu ve beyaz jean pantolonuyla müthiş şık görünüyor.


Romina Hakko 'nun Givenchy Antigona 'sı ve bu renkle uyumlu Zara ceketi çok hoşuma gitti. Pastel tonlarda yaratılan çok başarılı bir kombin. Özellikle saç modeli çok hoş.



Sanem Tezman 'ın kıyafetindeki en vurucu parça şüphesiz Alexander Wang eteği. Kumaş ve deri çok klas bir şekilde eşleşmiş ve harika taşınmış. Gömleği, stilettoları, hele hele saç modeli ve makyajı mükemmel !


Pınar Talay 'ın son dönem çok moda olan Vionnet marka tuxedo ceketine bayıldım. Şifon kumaştan olması ve içine aynı kumaştan bluz giymesi çok klas bir şıklık yakalamasını sağlamış. 


Suzan Toplusoy vücut hatlarına göre en doğru giyinen isimlerin başında geliyor. Dökümlü ve bol elbiseleri çok hoşuma gidiyor. Yine pastel tonlarındaki elbisesiyle bir arada kullandığı Valentino çanta ve ayakkabılarıyla sade elbisesine en güzel şekilde zenginlik katmayı başarmış.



Derin Mermerci 'den çok havalı harika bir kombin. Ceket altına giydiği ispanyol dantelli elbisesinin etek ve kol görünümüne bayıldım. Bu güzelliğe bir de işli diz üstü kadife bir çizme seçmiş. Kendisinde kesinlikle bir Kate Moss sendromu var. Başkasında beğenmeyeceğim kıyafetleri Derin Mermerci giyince beğenir oluyorum  ve böylelikle kendimle müthiş çelişiyorum ama durum bu yapacak bişi yok :) İnci saplı Chanel çantasına dikkatinizi çekerim.

Merak etmeyin Tansa Ekşioğlu 'nun beyaz çoraplarından ben de gözlerimi kaçırıyorum !


Bir başka Derin Mermerci kombini. Sıradışı ama ona yakışıyor işte. Şapkası, ceketi, botlarıyla en azından farklı bir tarz denemiş olması ve rahatlıkla taşıması adına kesinlikle şıklarımdan olmalı.