Pages

Gornji oglas

Wednesday, July 11, 2012

47- GÜNÜN ŞIKLARI

Bu sefer ki tüm şıklarım geçtiğimiz haftasonu gerçekleşen The Residences at Mandarin Oriental Bodrum projesinin Bodrum tanıtım davetinden.

Davetlilerin fotolarına bakarken resmen içim açıldı. Birkaç isim dışında hemen herkes son derece renkli, püfür püfür, rahat ama aynı zamanda çok şık görünüyor.

Bakalım içlerinden "EN" beğendiklerimi sizlerde beğenecek misiniz :)




İlk olarak Milla Jovovich ile başlıyorum. Kendisi onur konuklarındandı. Milla 'yı ne kadar beğendiğimi bilirsiniz. Çok şükür birçok dünyaca ünlü ismin Türkiye 'ye geldimi büründüğü özensizlikte değil aksine her zaman ki alımlı ve şık havasında. Üstünde nefis bir Arzu Kaprol tasarımı elbise görüyorsunuz. Başkasında bu kadar güzel dururmu bilemem ama Milla için çok doğru bir seçim yapılmış. Saçları, çarpıcı makyajı ve her daim gülümsemesiyle farklılığını ortaya koymuş. Memleketime Milla gibi gerçek bir Hollywood starı gelmişken Bar Refaeli denen modele ne diye daha fazla ilgi gösterilir bunu da anlamak işten değil. Bar kim yahu ?! Leonardo diCaprio ile aşk yaşamasaydı hangimiz bilecektik ki adını ?! Gerçi Gisele 'i de böyle tanıdık ama Gisele 'deki malzeme bir super model olması için fazlasıyla yeterdi.



Sizi bilmem ama ben Semiramis Pekkan 'ın giyim tarzını Ajda Pekkan 'dan daha çok beğeniyorum. Fizikleri abla-kardeş tıpatıp aynı olsa da Semiramis Pekkan 'ın havasını ve giydiklerini yakıştırmasını çok daha klas buluyorum. Yine rengarenk, cesur ama bir o kadar havalı ve hoş görünmeyi başarmış. Özellikle renk uyumuna, aksesuarlarına bayıldım.



Ronit Gülcan nihayet yine kendisine çok yakıştırdığım stiliyle. Ona bu tarz hafif İspanyol kesim elbiseler çok yakışıyor. Zengin aksesuarlarla kullanımı çok hoş olmuş. Normalde küpe ve kolye kullanımını aynı anda sevmem ama elbisenin yaka avantajıyla Ronit Gülcan bu ikiliyi güzel kaldırmış.



Esra Oflaz Güvenkaya gözalıcı renklere sahip elbisesi, etekteki pillelerin güzelliği, altın rengi aksesuarları ve takılarıyla şahane görünmüyor mu ? Kıvır kıvır saçları ve ışıl ışıl havasıyla muhteşem !



Yasemin Taciroğlu 'nun elbisesi çok yakışmış. Kesimi ve rengi çok beğendim. Taşlı clutch ve stilettoları ile hem iddialı hem de çok zarif görünüyor. Doğal bıraktığı saçları ve kıyafetine uygun makyajıyla gözalıcı bir güzellik ve şıklıkta.


Share

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.