Pages

Gornji oglas

Friday, April 5, 2013

Her Yer Siyah Beyaz..

Topu topu 2 günde 3 davete katılan davetlilere baktığımda ilk dikkatimi çeken çoğu kişinin siyah beyaz yani monokrom kombin yapmaları oldu. Birçok çeşidi olmasıyla siz okucuyum için birbirinden güzel örnekleri bir arada topladım. 


Karşınızda Ayşegül Toplusoy 'dan tam anlamıyla bir monokrom kombin. Monokrom dendimi herşeyimiz siyah beyaz olmalı. Aksesuarından kullandığın çantaya ayakkabıya kadar herşeyiyle mükemmel bir örnek. Yakışmış olması ve güzel taşıması ise işin en güzel artısı.


Feryal Gülman 'ın monokrom asimetrik kesim Tom Ford eteği şahane. Hermes portföyün tokasıyla kombine eklenen altın rengi çok hoş durmuş. 

 

Feryal Gülman başka bir davete de monokrom tercih etmiş. Hatırlıyorum aynı kıyafeti aylar öncesi de giymişti. Celine puantiye pantolon üstüne yine Celine bluz seçmiş. Beyza Arslan ise monokrom olmasa da Celine pantolonuyla buraya da ekliyorum çünkü karşımızda yine aynı davet yine aynı markalarla aynı isimlerin bir kez daha pişti olmanın kıyısından dönmesi gibi ilginç bir tablo var. 



Celine yeşil deri ve leopar desenli ceketi sezonun en hit parçası ve görür görmez kendilerine kalpçiklerimi gönderdiğimi söylemezsem olmaz :) 


İdil Fırat tümü dantel eteğini siyah beyaz gömlekle eşleştirmiş ve çok hoş olmuş. Ama bu kombinle zayıflığı gözümü rahatsız edecek kadar ortaya çıkmış. Biraz kilo alsa nefis olacak.


Revna Demirören 'de de aynı Ayşegül Toplusoy 'un kıyafetine benzer şekilde tam anlamıyla monokrom bir kombin görüyorsunuz.


İpek Varol taba rengi seçtiği çanta ve ayakkabıyla monokrom kombinine ciddi bir darbe vurmuş ama bu tarz kombinleri de görmek açısından güzel bir örnek.


Demet Sabancı Çetindoğan puantiye pantolon üstüne beyaz bir bluz seçerek monokrom demiş. Merih Turan da aynı şekilde her ne kadar kemeri özgürlüğünü ilan etmek istese de fiziğine ve yaşına çok uygun bir kombin yapmış. 


Eda Kosif ve Arzu Savgı da siyah beyaz diyenlerden. 


Dilek Türker siyah beyaz çizgili bluzun ve siyah ceketin üstüne yine siyah beyaz çizgili bir fular takıp monokromu demiş.


Pınar Sabancı da nane yeşili ayakkabısı olmasaydı tam anlamıyla monokrom kombin yapanlardan. Ceketi çok hoş ve çok yakışmış. 

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.