Pages

Gornji oglas

Tuesday, April 9, 2013

YENİ GÖZDELERİM...

Son günlerde şıklıkları ve güzellikleriyle dikkatimi çeken 3 ismi konu etmek istedim. Tuğba Belözoğlu, Ece Doğulu ve Yasemin Masis.

Bu 3 hanım da doğal güzelliklerini öylesine zarif bir stille tamamlıyorlar ki hayran kalmamak imkansız. 


Tuğba Belözoğlu bildiğiniz gibi Emre Belözoğlu 'nun eşi. Futbolcu eşleri ya da sevgilileri dendiğinde kafamdaki imajın tam tersi yani ciddi anlamda ezber bozan bir isim. Bunun gibi daha başka isimlerde var onları da zamanı geldiğinde konu edeceğim. 

Yüz hatları ve fiziği çok güzel. Doğal ve kendine has göz makyajıyla dikkat çekici bir havaya sahip. Tek sorunum kendisini sık sık davetlerde göremiyor olmam. 

Geçtiğimiz ay katıldığı bir davette giydiği Elie Saab elbisesi ve MBFWI 'da gördüğünüz kıyafetiyle dört dörtlük bir şıklık içinde. Özellikle Iro ceketi, kırmızı deri pantolonu ve kırmızı Chanel Boy çantasıyla tek kelimeyle muhteşem. 



Ece Doğulu ise Ozan Doğulu 'nun eşi. Doğal ve son derece klas. Fiziğine neyin yakıştığının bilincinde. Alalade siyah bir elbiseyle bile ışıl ışıl parlamayı başarabiliyor. Saçları makyajı her daim sade. Seçtikleri en gözde markalardan olsa bile asla bağırmayan göze batırmayan bir stile sahip. Hele gülümsemesi 10 numara 5 puan :)

 


Yasemin Masis de son günlerdeki favorilerimden. Kendisi Dikran Masis 'in eşi. Şıklık ve zarafet anlamında başarılı olan ama özellikle yeni isimleri keşfetmek nasıl keyif verici anlatamam. Kendisini 2 davette gördüm ve inanın yetti. İkisinde de Valentino ve Roland Mouret elbiseleri, aksesuarları ve zarafetiyle göz doldurdu. Saç rengi çok başarılı.

Son olarak şunu demek istiyorum ; Aman sakın değişmeyin, yolunuzdan şaşmayın ve aynen böyle devam edin..

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.