Pages

Gornji oglas

Monday, June 11, 2012

91- Kim Daha ŞIK ?

 


Moda dedikodularımıza geçtiğimiz haftasonu gerçekleşen düğünle devam ediyoruz :) Sırada son zamanlarda favorimiz Feryal Gülman var. Üstünde Valentino 'dan çok şık bir elbise görüyorsunuz. Elbisenin rengi müthiş yakışmış. Zaten Feryal Gülman 'ı kırmızı giydiği zaman yere göğe sığdıramıyoruz :)



Ama bu sefer rengi ne kadar yakıştırsam da elbisenin kesim ve havasını Feryal Gülman için doğru bulmadım. Zaten Valentino 'nun değişen yeni kimliğini taşımak eskiye oranla çok daha zor. Artık bu elbiseleri giymek ve taşıyabilmek için teatral bir havanızın olması gerek. Feryal Gülman klasik bir tarza sahip olsa da kendisi modern kesimleri çok daha iyi taşıyor. Birde kemerin bol görüntüsünü sevmedim. Saç modeli, makyajı ve aksesuarları nefis ama dediğim gibi bu elbisenin havasına uygun olduğunu söylemek zor.

Aynı elbiseyi Rooney Mara 'da giymişti. Rooney 'in en sade şekilde taşıyışı ve uygun makyajıyla kolaylıkla elbisenin ruhunu yakaladığını söyleyebilirim.

Sizi bilemem ama benim seçimim tartışmasız Rooney Mara oluyor. Fakat şunuda söylemeden edemiyeceğim. Onca davetli içinde en şık çift Gülman çiftidir. Kemal Gülman 'ın beyaz şıklığı ve Feryal Gülman 'ın kırmızı elbisesiyle sundukları iddialı görünüm çok ama çok hoşuma gitti.




Share

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.