Pages

Gornji oglas

Thursday, June 7, 2012

Ortak Zevkleri VICTORIA BECKHAM Elbiseler !




Victoria Beckham ve Victoria by Victoria Beckham marka elbiseler en popüler günlerini yaşıyor. Vücut yapısı uygun birçok ismin VB 'nin çeşitli modellerinden edindiğini görüyorsunuz.



Bakalım VB severler kimlermiş ? Şu ana kadar Feryal Gülman, Aylin Tahincioğlu, Begüm Şen, Aslı Şen, Bahar Şer, Merih Turan, Beyza Arslan ve Banu Çarmıklı 'nın üstünde gördük. Geçtiğimiz günlerde modelliğini çok beğendiğim Güzide Duran 'ın üstünde de VB görmek ilginç oldu.



Sadece ipince değil, hafif kıvrımlı fit bedenlerde de harikalar yaratan bir kesimi var bu elbiselerin. Victoria Beckham 'ın daha çok gençlere hitap eden ve daha ucuz etiketli Victoria by Victoria Beckham modelleri de epey rağbet görüyor. Özellikle Etel Baler 'in bu hafta içinde giydiği meşhur kedili elbisesine bayıldım. Elbisenin bol dökümü, renkleri çok yakışmış. Kullandığı aksesuarlarla da çok hoş gösterişli bir hava yaratmış. Halbuki bu elbiseyi ilk gördüğümde burun kıvırmıştım. Şimdi hemen gidip alasım var :)



VB elbiseler o kadar rağbet görüp roket hızla o denli ikonikleşti ki resmen Chanel kadını gibi birde VB kadını kavramı oluşuverdi. Bizde bu elbiselerin kalıplarını en çok Feryal Gülman, Begüm Şen, Aslı Şen ve Aylin Tahincioğlu 'na yakıştırıyorum. Arzu Sabancı 'da çok iyi taşır ama nedense şu ana kadar 2012 koleksiyonundan hiçbir seçim yapmadı. Acaba çok fazla giyilmesinden rahatsız olmuş olabilir mi ? Etel Baler ise kesinlikle tarzına en uygun olanı seçerek Victoria by Victoria Beckham kadınımdır. Ya sizlerin seçtikleri ?


No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.