Pages

Gornji oglas

Monday, August 19, 2013

Haftanın Sorusu : 2013 Yazında Favori Tatil Beldeleriniz ?

Bu hafta  cemiyet hayatının tatil severlerine 2013 yazinda favori beldeleri, beğendikleri mekanları ve yeni keşiflerini sordum. Bu bölümün henüz tatile çıkamayanlar için faydalı bir kaynak olacağına eminim. 




Arzu Sabancı :

* Romantik tatil isteyenlere şiddetle volkanik yunan adası Santorini 'yi tavsiye ediyor. 


* Santorini de otel tavsiyesi ise Katikies Oteli.





Hacı Sabancı :

* Tam bir Saint Tropez tutkunu. Cube Hotel favori mekani. Beldenin en sevdigi plajlari ise Les Palmiers ve Bagatelle. Aksam yemegi icin secimi Villa Romana. Yemek sirasinda calan yuksek sesli muzik, defile yapan modeller ve enteresan sovlariyla farkli bir konsepte sahip. Gece kulubu icin ise yillardir populerligini koruyan Les Caves.


*  Yazın yunan adalarından da vazgeçemiyor. Denizi, güneşi ve partileriyle meşhur Nammos 'a her yaz gidiyor. Mykanos da ise tercihi guneşin batışının en güzel izlenildiği Cavo Tagoo Hotel.




Aslı Şen :

* Bu yaz gittiği Como Gölü Villa d'Este 'ye hayran kalmış. 





Şebnem Çapa :

* 3 yıldır her yaz mutlaka Fortei dei Marni 'ye gidiyor. Plaja ve yemeĞe bile  bisikletle gidilen bu beldenin rahatlığını çok seviyor. 

* Bu yaz Barcelona Mandarin Oriental 'den çok memnun kalmış.

* Barcelona yakınlarında, dünyanın en iyi restaurantı seçilen El Celler de Can Roca 'nın sunumunun güzelliğinden ve ustalığından çok etkilenmiş.






Zeynep Bilgin :

* Bu yaz gidipte hayran kaldiği yerlerin başında Hindistan Jodhpur Umaid Bahawan Palace var. Helen Maharaja 'nin da yaşadığı sadece küçük bir bölümünün otele dönüştürüldüğü rüya gibi bir otel.

* Şirince köyünde Güllü Konak favorilerinden.

* Alaçatı da Erol ve Rana Tabanca 'nın yeni açtıkları Alavya Otel. Hakan Ezer tasarımı otelin 24 odasının hepsi birbirinden guzel. Aynı şekilde yemekleri de müthiş lezzetli. 





Özlem Avcıoğlu :

TravelModus 'un sahibi Özlem Avcıoğlu mesleği gereği hep seyahat halinde. 

* Bu yaz en cok etkilendiklerinin başında Floransa daki Four Season Hotel geliyor. Tartışmasız dünyanın en iyi otel bahçesine sahip olduğunu da eklemeden geçemiyor.

* Capri 'de Capri Palace 'da unutulmazlar listesine eklenmiş cünkü otelin içi dünyaca ünlü italyan sanatçıların eserleri ile adeta bir modern sanatlar muzesi gibi. 

* Defalarca Symi 'ye gitmesine rağmen limana girdiginde ilk kez geliyormuşçasına heyecanlanıyor. Burada 2 Almanin işlettiği Milopetra 'nin nefis yemekleri de olmazsa olmazı.




* Görseller @ModaVeSosyete 'ye aittir ve izinsiz kullanılamaz. Bu post 11 Ağustos 2013 tarihinde Sabah Gazetesi Günaydın ekinde yayınlanmıştır.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.