Pages

Gornji oglas

Monday, May 27, 2013

SAADET IŞIL AKSOY ve CANSU DERE 'nin CANNES FESTİVALİ KIRMIZI HALI KARNESİ

Hülya Avşar 'ın Cannes kırmızı halı hezimeti sonrası elbette ki tüm beklentim Işıl Saadet Aksoy ve Cansu Dere 'ye yönelmişti. Işıl Saadet Aksoy 'un yabancı arenada kırmızı halı performansları şimdiye kadar hep başarılı olmuştu ama Cansu Dere koca bir bilinmeyen olmasına rağmen ince zevkinin az çok habercisiyiz. O yüzden pek de endişeli değildim sadece meraklı ve heyecanlıydım. 

Sonuç beklentilerimin çok üstünde çıktı. İki ünlümüzde Cannes Festivali 'ne L'Oreal 'in yüzü olarak katıldı. İlk gün Işıl Saadet Aksoy Valentino elbisesiyle Cansu Dere ise Alberta Ferretti elbiseleriyle bir içim suydular. 








Saadet 'in Valentino look 'unu bu kadar başarılı taşımasını beklemezdim. Bu tarz için sadece güzel ve ince bir silüete sahip olmanız yetmiyor. Naiflik ve zarif bir hava da istiyor. Çok zor bir look ama gördüğünüz gibi kızımız pekala altından kalkabilmiş harikalar yaratmış. Minicik topuz müthiş güzel. Makyajı kusursuz. Takıları klas bir tamamlayıcı görevinde. Herşeyiyle Hollywood yıldızlarında görmeye alışık olduğumuz bir görüntü içinde. Poz verme konusunda da başarılı olduğu ortada. Styling kime aitse kendisini canı gönülden kutlarım. Ama küçücük bir kusur görüyorum ki bunu belirtmezsem olmaz. Köpek dişlerindeki sarılık yakın çekimlerde çok belirgin. Bunun icabına hemen bakılmalı. Elin ajansları yüzünüzdeki daha çıkmamış sivilceyi bile yakalar. Bu yüzden bu konulara dikkat edilmeli.










Memleketin en somurtkan kadını Cansu Dere ise bizde zorla gülümserken elin kırmızı halısında şen çocuklar gibi. Buna biraz olsun içerlemedim değil. Tabi oralarda somurtkan kadını kim ne yapsın. Ancak bir Victoria Beckham olmanız lazım ki geçer akçe olsun. Saçının rengini sevmedim. Koyu renkli saçları her zaman favorimdir. Ama at kuyruğu model yakışmış. Alberta Ferretti elbisenin taşları boyun bölgesinde biraz olsun sıkıntılı bir görüntü vermesine rağmen genel olarak taşıyışı çok başarılı. Aksesuarları kusursuz.






Saadet Işıl Aksoy dün kapanış gecesinde tekrar kırmızı halıdaydı. Bu sefer masumiyeti bir tarafa bırakıp daha kadınsı olmayı tercih etmiş. Emilio Pucci elbisesiyle çok hoş görünüyor. Bu sefer sırt dekoltesiyle bazı ablalarına ders verecek kadar ileri bile gitmiş :) Ellerine sağlık. Gözüm gönlüm estetik bir sırt dekoltesi gördüğü için pek memnun :) Makyajı harika, aksesuarları nefis. Ayakkabı seçimi birinci sınıf kalitede. Yine söylüyorum dişler acilen bir profesyonele teslim edilmeli. 

Bu 2 kızımızdan çıkartılacak ders ise kırmızı halıda başarılı bir şıklık sunmak için illaki bir taraflarımızı açmak gerekmiyor. Hatta sıkı sıkı kapalı bir kostümle bile şayet başarılı bir sunum ortaya koymayı başarabilirseniz harikalar yaratabilirsiniz. 

Böylesi önemli bir festivalde Türk kadınının güzelliğini ve şıklığını temsil ettikleri için Saadet Işıl Aksoy 'u ve Cansu Dere 'yi canı gönülden kutlarım ! Tabi bunda payı olan L'Oreal 'i de ! 


No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.