Pages

Gornji oglas

Friday, May 24, 2013

Sarılar Nefes Kesiyor !!

Bu sezonun en hit renginin sarı olduğunu daha geçtiğimiz günlerde yazdığım postta ele almıştım. Sarı renk sosyeteme de sezona da gerçekten hızlı bir giriş yaptı. Herkesin sevemeyeceği bu renk doğru kullanıldığında giyene güneş gibi ışık veriyor. Gördüğüm kadarıyla sosyetem bu konuda dünya yıldızlarına bile ders verebilecek düzeyde başarılı örnekler sunuyor.


Mesela Aslı Şen 'in sarı renkli Etro elbisesi müthiş güzel bir seçim. Elbiseye önden baktığınızda orjinal pelerin detayıyla gayet kapalı bir model gibi gözükmesine rağmen aslında sırtta nefis bir dekoltesi var. Çok orjinal bir parça seçmesi sebebiyle Aslı Şen 'i tebrik ederim. Gucci şeffaf clutchı, zarif saç modeli ve makyajıyla da güzel bir uyum yakalamış.


Arzu Sabancı 'ya bakarken insanın güneş gözlüğü takası geliyor :) Sarı zaten renk olarak çarpıcı bir de neon sarısı olunca daha da bir gözleri kamaştırıyor. Neon sarısı pantolonunu ve sarı renklerden Pierre Hardy çantasını gri renkli ama yakası sarı taşlarla bezeli Matthew Williamson kazağıyla iyi dengelemiş. Ayakkabılarının tabanı bile sarı. Müthiş hoş insanın baktığında içini açan bir kombin.


Feryal Gülman ise baştan aşağı Christian Dior kombin ile süpriz bir görüm içinde. Doğrusu son zamanlarda o kadar çok aynı tarzda elbiseler giymeye başlamıştı ki ne yalan söyleyim kıyafetleri eskisi kadar heyecan vermemeye başlamıştı. Bu Dior 'lar tam zamanında geldi. Görür görmez etrafa sarı renkli kalpçikler göndermeye başladım :)) Straples üst nefis yakışmış. Saçları açık bırakmış harika olmuş. Edie Parker clutchı güzel bir seçim. Pantolonun kesimi, Dior ayakkabılarıyla dört dörtlük, enerjik, dinamik ve modern. 

Gördüğünüz gibi sarı o kadar da korkulacak bir renk değil. Hayatınızda mutlaka eski yıllardan kalma ya da şu aralar elinizin gittiği ama son anda almaktan vazgeçtiğiniz bir sarı vardır. Tereddüt etmeyin ve kıyafetlerinize sarı renkli bir parça kondurmayı unutmayın :) 

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.