Pages

Gornji oglas

Tuesday, May 21, 2013

We Are Handsome OUT We Are Kurnaz IN

Herkes en iyi olduğu işte çalışmalı. Tıpkı Eda Taşpınar gibi. Tüm yaz boyunca şezlonga yapışık verdiği sere serpe pozlarıyla milleti ahh tatil diye inlettiyse, fıstık gibi vücuduna giydiği avuç içi kadar bikinileriyle kadın milletini hasetlikten komaya soktuysa, kapkara yanık teniyle dikkatleri çektiyse bu işteki tecrübeni paraya çevirmeyi de bilmelisin ! Yoksa bu alemden yaşça büyük sosyetik sevgilisi olan nice isimler geldi geçti ama hiçbiri Eda Taşpınar 'ın mertebesine ulaşamadı ! 

Bir firma ile güneş yağı ve plaj koleksiyonu için anlaşma yapmış. Kanımca gerek pazarlama gerekse reklam açısından muhteşem bir buluşma. Nerde modayla şıklıkla alakasız Pınar Altuğ 'un ayakkabı ve çanta koleksiyonu nerdee yaz dendimi akla gelen ilk isimlerden Eda Taşpınar 'ın güneş yağı ve plaj koleksiyonu çıkarması. Muhteşem bir fikir. Her iki tarafı da kutlarım ! Eminim satışlar şimdiden yüzleri güldürüyordur. 

Ama Eda Taşpınar dendimi bir de insanın aklına ne gelir ?! Çakma kıyafetleri. Giydiği herşeyi güzel taşıyan hoş bir tarzı var ona lafım olamaz ama bir çoğunuzun bildiği gibi Eda Taşpınar esinlenmeyi kopyalamayı pek sever. Bu yüzden plaj koleksiyonunu kendi tarzıma göre inceledim ve elbette ki yanılmadım :)

Geçen yaz giydiği We Are Handsome marka mayoları

Rihanna ve Diane Kruger

Geçen yaz We Are Handsome marka mayolarla birçok dergiye özel çekimler vermişti. Marka Rihanna ve Diane Kruger 'ın mayolarını giymesiyle satış rekorları kırmaya devam ediyor. Koskoca Balmain 'i Chanel 'i kopyalayan We Are Handsome 'ı es mi geçecek ? Olacak iş değil :)

We Are Handsome Mayolar

We Are Handsome çakması Eda Taşpınar mayosu

Elin markası kaplan, panda, aslan baskısı koyarsa Eda Taşpınar da leopar baskısı koyar olur biter ! Ne öyle oturup orjinal birşey için kafa patlatacaksın ?! Harcadığın zamana da emeğe de yazık ! We Are Kurnaz 'lık varken We Are Handsome neyime ?!!

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.