Pages

Gornji oglas

Thursday, June 13, 2013

Düğün Sezonu Açılmıştır :)

Günlerdir o kadar şiştim o kadar bunaldım ki artık meditasyona ihtiyacım var. Bu yüzden gelsin moda, güzellik, şıklık..

Malum yazın başlaması demek bol bol Elie Saab 'lı gelinlikler demek.. Sosyetem de sanat camiam da pek sever Elie Saab 'ı. E haksız da sayılmazlar doğrusu. Hangi gelin birbirinden güzel, zarif ve işçilik delisi gelinliklerden giymek istemez ki ?





Bade İşçil 'in gelinliği Elie Saab 'ın geçtiğimiz sezon pek revaçta olan Aglaya modeli. Resmini görür görmez eteğin şaşalı görünümü çok hoşuma gitmişti. Ama ne yalan söyliyeyim Bade İşçil 'in gelinliğinin Aglaya olduğunu anlamam uzun sürdü. Çekimlerde gelinlik bir içim su ama Bade İşçil 'in üstünde alalade bir gelinlik. Eteğin içine tarlatan giymediği için albenisi sönmüş ve bacak boyunu baya kısaltmış. 



Dünya güzeli Bade 'miz için fazlasıyla sıradan bir modele dönüşüvermiş.. Bir ara makyajı için Kate Middleton 'ın gelin makyajını yapan makyözü getirdiklerini okudum. Umarım dalga geçmişlerdir. Ortada woww denilecek hiçbir makyaj görmedim. Ha doğal görünümü severim. İyi ki allar pullar olmamış ama kimbilir ne paralar verilmiştir. Üzülürsem birtek buna üzülürüm. Katlı duvağı sevmedim. Hele bazı karelerde duvak iyi bir baş belası olmuş. Buketi fena değil.

En güzeli ise yüzündeki mutluluk taşan gülümsemesi. Bu güzel çifte mutluluk dilerim. 



Romina Hakko 'nun gelinliği ise ilk saniyede bu kesin Elie Saab 'dır diyebileceğiniz bir model. İşçilik olağanüstü güzellikte. Instagram 'da gelinliği için bu havalara göre fazla kapalı dendi ama bir sinegog nikahı için son derece uygun bir model. Sinegog da giyilen gelinliğin dekoltwli olmayanı makbuldur. Saç modeli ve makyajı harika. Olmamış diyebileceğim tek şey bu sanat eseri gelinliğin altına uygun bulduğu YSL Tribute ayakkabıları. Nasıl böylesine vasat ve uygunsuz bir model seçilmiş bilemedim. Halbuki o kadar fazla işçilik var ki satenden düz bir ballerinas bile giyebilirmiş.











Bizler Elie Saab severiz ama Avrupalı aristokratların kraliyet düğünlerinde seçimleri genelde Valentino olur. İsveç prensesi Madeleine 'in gelinliği de Valentino Garavani imzalı. Sadece eskizi bile kalbimi fethetmeye yetti. O nasıl klas ve zarif bir dantel dokudur öyle. Muhteşemm ! Saçı, makyajı, duvağı, buketi, ayakkabı modeliyle kısaca herşeyiyle kusursuz bir prenses gelin olmuş. Ha arada gelinin yakası dağılmış ama bu bile sırıtmamış aksine hoşuma gitti :) Amerikalı damadın vatandaşlığından vazgeçmeyip ünvan almaması ise ayrı bir güzellik olmuş. 


No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.