Pages

Gornji oglas

Thursday, May 9, 2013

Benim düşüncemin gücünde bir problem var diyenler buraya ;)



---Yağmur altında yürümekti  azimle mücadele etmek. Hem ıslanmaktı, hem  gözünü hedeften ayırmamak. Gökyüzüne çevirip başını gözlerini kapayabilmekti işte tam da o sırada ; amaca doğru ilerlerken biraz durup o “an”da kalabilmekti. Tökezlemene rağmen yüzündeki tebessümün gitmemesi, başarısızlıkları iyi birer ders olarak algılayabilmek. ---

Benim düşüncemin gücünde bir problem mi var diyenlere:

Hani “kaça kovalanır” denir ya...Ya da “sen ondan vazgeçtiğinde evren isteğini yerine getirir”… Bilirsiniz bu tarz cümleleri,aşinasınızdır. Çok isteme kısmı, hayal etme, hissetmek, olacağına inanmak… bu adımlar tamam. Peki hala gerçekleşmeyen istekler? Sorun nerede olabilir? Kaderi kendimiz çiziyorsak,evren istediğimiz her şeyi bize verebilecek kapasitede ise,nerede kaldı bizim siparişler yahu? Yanlış adrese mi gittiler yoksa? Geri dönüp kontrol edip, sağlama yapalım öyleyse. 
Hadi siz de kalemi kağıdı alın elinize. Şimdi başlıyoruz,ertelemek yok:

#Öncelikle ağzınıza sakız gibi dolanmış olabilir bu istek ya da (kimseye söylemeyenlerdenseniz) kafanıza … Durun ve bunu gerçekten şuan isteyip istemediğinizi düşünün. Gerçekten bu mu istediğiniz?

#Karar verdiyseniz eğer başlayın şimdi: İstediğiniz ama hala gerçekleşmemiş bir şeyi yazın en başa.

#Bir güzel betimleyin şimdi istediğinizi. Ballandıra ballandıra yazın nasıl bir şey,kişi ya da durum olduğunu.

#Bu isteğin gerçekleştiğini düşünün şimdi,hayal edin,canlandırın gözünüzde(hani hep söylenir : ‘olabildiğince renkli büyük canlı bir şekilde’) . Adeta şuan yaşıyorsunuz ya da şuan ona sahipmişsiniz gibi. Tekrar ediyorum: sahip olsanız ne yapardınız kısmını yazacaksınız. Nasıl hissederdiniz? Yaşayın şuan.

#Bundan sonrası düğüm çözülme aşaması işte J Bu isteğe olan bağımlılığı kırmamız şart. Yani “olmazsa olmaz” yargısını kaldırıp atıyoruz. Olmazsa olmasın. Bu istek gerçekleşmediğinde her şey nasıl görünecek size? Yine her şey harika mı? Bu durumda yine mutlu musunuz? Evet şimdi buna odaklanın ve özgür bırakın isteğinizi. Gözünüzde sonsuzluğa karışsın. Şuan , o olmadan , halihazırda var olan kendiniz ve hayatınızı düşünüp huzur bulun.

Tataaaaaaaaaaaam işte bu kadarrrrrr J En önemli madde sonuncu bunu unutmayın ;)

Hadi bakalım iyi geceler
Bu gecelik benden bu kadar ;)




No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.