Pages

Gornji oglas

Friday, May 17, 2013

SARININ GÜCÜ ADINA !!

2013 yazının demirbaş renklerinden biridir sarı. Bu yaz yumuşak tonlardan vazgeçmiyoruz. Sarının aşağıda gördüğünüz özellikle 3 tonu çok revaçta olacak.


Bu yüzden 2 davette birçok sarı tonda kıyafet görünce ilgimi çekti. Mesela Berrin Okçu 'nun kanarya sarısı palazzo pantolonu üstüne leylak renklerinde bol dökümlü bluz giymesi nefis olmuş. Şu ana kadar en beğendiğim Berrin Okçu 'dur. Nihayet fiziğine uygun en doğru seçimi yapmış. 


Ayşegül Toplusoy da sarı diyenlerden. Klasik tarzıyla uyumlu bir görüntü içinde.


Sitare Akdilek sarı bluzuyla çantasının sarı şeritlerini uydurmuş ya da denk gelmiş. Koyu makyajında baskın bir ruj rengi kullanmaması isabetli olmuş.


Tugana Savgı 'ı da çok başarılı. Sarı renkteki pantolon ceket takımına yeşil aksesuarları eşleştirmiş çok hoş olmuş.


Yelda Tiftik bu tarz 50 'lerin tınısını taşıyan seçimler yapmayı seviyor. Minyonluğuna ve yüz hatlarına da yakışıyor. Bu sefer Jonathan Saunders marka  sarı elbisesi bordo kemeri ve bu iki rengi bastırmayan tonlarda Charlotte Olympia 'sı ve muhteşem Burberry clutchı ile rengarenk ve ışıl ışıl.



Begüm Tacir de sarı tonlardaki Balmain bluzu ile modayı takip etmiş. 



UYARI : Bu post ve görseller ©ModaVeSosyete 'ye aittir. Kullanmak isteyenler kaynak kullanmak zorundadır. Akdi takdirde yasal işlemlere başvurulacaktır.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.