Pages

Gornji oglas

Friday, May 17, 2013

2013 CANNES FİLM FESTİVALİ - 1 ve 2.Gün

Festivalin bugün 3. günü ve hala devam ediyor ama ilk günden Great Gatsby sayesinde o kadar doyurucu şıklıklar gördüm ki sonraki günlerde bu favorilerimi geçen olacak mı merak ediyorum. 

Bu senenin en dikkat çekici ismi hiç kuşkusuz Nicole Kidman olacak. Jüride olması sebebiyle bol bol Nicole göreceğiz. 










İlk gün siyah Alexander McQueen elbisesi incecik silüeti için biçilmiş kaftan. O kaarestetik görseller vermiş ki her kareye bayıldım. Değişik örgü modeliyle saçları da uyum içinde. Dozunda makyajı ve narin hatlarıyla adeta bir içim su.









Great Gatsby galasında ise Dior 'un en muhteşem parçasını seçmiş ve harika yorumlamış. Açık tenine ve vücut hatlarına çok yakışmış. Değişik ama çok hoş saç modeliyle de tüm görünümüne şahane bir tat katmış. Turuncu neon Jimmy Choo 'ları ve mücevher olarak taktığı tek taş küpesiyle de adeta prensesler gibi görünüyor. Herşey kusursuz ama içimden yine de Diane Kruger sen bu elbiseyi nasıl kaptırırsın diye demeden de edemedim :)







Prensesten geçiyoruz gencecik bir vamp hatuna. İşçiliğine hayran kaldığım Burberry elbisesiyle Cara Delevingne mesleği gereği kırmızı halıda poz verme sanatını o kadar ustalıkla uygulamış ki her karesine ağzım açık hayran hayran bakakaldım. Kalitesiz ucuz bir seksapellik değil aksine son derece elegan bir seksilik içinde. Hem de böyle bir elbise altına kalın tabanlı siyah bir bot giymesine karşın. Kalın kaşları, bordoya çalan kırmızı ruju hele hele o Chopard mücevherleriyle tek kelimeyle kusursuz bir estetik, güzellik ve şıklık sergilemiş !!

Chopard dedim de aklıma ister istemez Hülya Avşar geldi. Bugün tüm gazeteler basın bültenini geçmiş. Chopard markasının Türkiye yüzü olarak Hülya Avşar yarın Cannes Festivali 'ne katılıyor. 2 kez kırmızı halıda yürüyecekmiş. Mücevherlerinden şüphem yok ama bir kere bile kırmızı halıda şık görmediğim göremediğim Hülya Avşar 'ın bizi şıklığıyla nasıl temsil edeceğinden şüphemi merakımı geçin ciddi ciddi korkum var. Modası Melih Yazgan, makyöz ve asistanlardan oluşan 15 kişilik ekibiyle çıkartma yapacakmış. Ekip işi doğrudur bu işler de zaten böyle yapılır ama sonuç bunlara değecek mi göreceğiz. Allahım sen bizi Hülya Avşar rüküşlüğünden koruuuu diyerek bu konuya burda son verip geçiyoruz Carey Mulligan 'a.






Carey Mulligan 'a bakar bakmaz aklıma ilk gelen Gwyneth Paltrow oldu. Aynı Gwyneth 'in tarzında saç ve makyajı ama en çok Dior elbisenin rengi ve kesimiyle çok hoş görünmesine rağmen ne yazık ki başka biri gibi görünmekten kaçamamış. 

1. ve 2. günden en klas bulduğum isimler bu kadar. Kimbilir, bakarsınız Hülya Avşar hepsini silip süperecek bir performansla bu festivalin en unutulmazı olmayı başaracaktır. Acaba böylesi bir arenada da şampiyon belli ikinci kim? diyebilecek mi göreceğiz :) 

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.