Pages

Gornji oglas

Friday, March 16, 2012

470 - KİM NE GİYMİŞ - Gül Saygı ve Elif Gönlüm

 


Tarzlarını ve güzelliklerini beğendiğimiz 2 kadın da aynı davette olduğu için ikisini de aynı post içinde konu ediyorum.

Gül Saygı adeta 2 dönem yaşadı diyebilirim. Zayıflamadan önce ve zayıfladıktan sonra. Zayıflamadan önce tarzı ne kadar ilgimi çekmemişse zayıfladıktan sonra da bir o kadar ilgi çekici olmayı başardı. Bir image maker desteği alıyor mu bilmiyorum ama ne yaparsa doğru yaptığı ortada. Artık acaba ne giymiştir diye kendi kendime sorup merak ediyorsak işi bitirmiş demektir :)



Bu seferde yine çok güzel bir seçim yapmış. Kıyafetinde merkez parça Marni eteği. Bu şirinmi şirin eteğin daha da belirgin olması için en uygun olanı yapmış ve siyah bir gömlekle eşleştirmiş. Çantası Mulberry, altın tonlarındaki ayakkabıları ise Maison Martin Margiela. Hem enerjik hem de tarzına çok yakıştırdığım bir şıklık sergilemiş.

Elif Gönlüm 'ün son zamanlardaki en beğendiğim kombini resimde gördüğünüzdür. İnce fiziğine ve bacak boyuna en yakıştırdığım kalem etekler oluyor. Her kalem etek giyişinde Elif Gönlüm 'ü bir başka türlü beğeniyorum. Eteği Dolce&Gabbana. Kalem eteğin üstüne nefis güzellikte beyaz bir Özgür Masur bluz seçmiş. Bundan daha güzel bir seçim yapamazdı. Cache-cœur (kaşkör diye okunur:) kesim ama özellikle kollarda bollaşan bluz modellerini oldum olası sevmişimdir. Bu bluza bir de en doğru kolyeyi seçtinizmi şık olmanız kaçınılmazdır. Tıpkı Elif Gönlüm 'ün Oscar de la Renta marka kolyesi gibi. Charlotte Olympia ayakkabılar ve Hermes Medor portföyü ile nasıl da şık ve güzel görünüyor. Saçlarına salaş tarzda topuz yapıp ideal tonlarda makyaj uygulamış. Son dönemde en beğendiğim Elif Gönlüm şıklığı. Nefis !


Görsel Malzeme:Hello Dergisi


Share

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.