Pages

Gornji oglas

Monday, March 19, 2012

EVELISE KOSİF 'in GELİNLİĞİ !

 


Brezilyalı model Evelise Moraes Rocha ile Hakan Kosif geçtiğimiz gün evlendiler. Genç çifte mutluluklar diler ve hemen asıl konumuza yani moda anlamında beğenilerimize eleştirilerimize başlayalım derim :)

Önce geline bakalım. Davetliler bir sonraki postumda olacak sabredin :)



Gelinin Brezilya'lı olarak güzel olmama ihtimali zaten çok zayıf. Hayran kalınası nefis bir güzelliğe sahip. Ama klasik bir Turkish Bride gördüğüm için hafiften üzülmedim değil. Öncelikle belirtmem gerekiyor ki gelinlik Canan Yaka tarafından dikilmiş. İşçilik elbette son derece usta ve güzel. Gelinliğin üst bölgesi ayrı ustalık hacimli etekle birleştirilmesi ayrı ustalık. Çokda güzel fotoğraf vermiş. Her bir kareye bayıldım. Benim tek sorunum son derece ağır makyajı. Gözler,kaşlar ve dudaklarda makyaj dozu iyice abartılmış. Elbette her gelin güzeldir ama bu denli fazla makyajlı ve yapılı saçlı gelinleri elimde değil beğenemiyorum. Sadece makyaj ve saç değil, mücevherlerde son derece abartılı. Zaten nefis bir İspanyol duvak kullanılmış. Keşke bununla kalıp gereksiz yere taç olayına girilmeseymiş. Buketin sap uzunluğu rahatsız etti. Daha küçük bir seçim yapılabilirdi.

Ama işte memleketimde en zenginlerin otel salonu düğünleri bu şekilde olmalı diye bir kural var. Fazla abartı fazla gösteriş fazla pırıltı !!



Share

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.