Pages

Gornji oglas

Thursday, March 15, 2012

SİREN ERTAN ÇARMIKLI 'nın PANTERİ !

 


Son zamanlarda dikkat ediyorumda Siren Ertan Çarmıklı Cartier küpesini kulağından hiç çıkarmıyor. Nasıl çıkarsın ki ? İlk olarak Harper's Bazaar çekiminde görmüştüm ve hayran kalmıştım. Resmin tek başına güzelliği ve estetiği için başka bir başlık mı açsam acaba :) Üstündeki siyah güzellik kendi koleksiyonundan.



Ardından küpesini enfes güzellikteki beyaz kürküyle kullandı. Bu kürk kış sezonunda ünlülerimizin giydikleri içinde en beğendiğim kürk oldu. Hatta sevgili kürk uzmanımız Coşkun Hürsel'in bu konu hakkında güzelde bir yazısı var. Okumanızı tavsiye ederim.



Ve yine aynı küpeyi geçtiğimiz günlerde katıldığı bir davete kendi tasarımı müthiş güzellikte siyah elbisesiyle kullanmış. Elbisenin güpür işlemelerine hayran kaldığımı söylememe gerek yok sanırım. Muhteşem !



Yanlış görmüyorsam -ki yanlışım varsa kendisi burda düzeltir, bu Cartier küpe nadide, vintage ve koleksiyonluk parça dediklerimizden. Resimden gördüğüm kadarıyla sarı altın üzeri beyaz pırlanta, siyah mine ve gözlerde zümrüt kullanılmış. Bu vintage güzelliğin broşunu görmüştüm ama küpesini ilk kez Siren Ertan Çarmıklı da görmek nasip oldu. Evet şu aralar nadide ama özellikle vintage mücevherlere karşı özel bir ilgim var. O yüzden böyle ayrıntılar şıp diye dikkatimi çekiyor. Üstelik haute couture bir parça olsada Siren Ertan Çarmıklı 'nın uyguladığı tarzda günün her saati kullanılmaya da elverişli.

Bu nadide seçimi için Siren Ertan Çarmıklı 'yı kutlarım. Sayesinde güzel bir göz banyosu yaptım :)


Share

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.