Pages

Gornji oglas

Monday, March 12, 2012

Decarnin mi Rousteing mi ?

 


Olivier Rousteing 'in Balmain 12-13 koleksiyonu Paris Moda Haftası 'nda en beğendiklerimin başında geliyor. Decarnin 'in rock'n roll tarzı silüetlerinin yerini Rousteing 'in her biri buram buram lüks kokan şıklığı aldı.

Decarnin 'in seksi ve eğlenceli kadını artık daha sofistike ve olgun. Vatkalar yumuşamış, her bir parça kristal ve inci işlemeleriyle birer sanat eseri kıvamında. Olivier Rousteing 'in Balmain kadını adeta mine işlemeli ve mücevherli Fabergé yumurtaları gibi.

Decarnin 'in Balmain 'in de sıradan pamuklu bir t-shirt 1500 dolarlık etiket taşırken en azından Rousteing 'in işçilikte adamı sarhoş edici becerisi verilen her kuruşa değer dedirtiyor.

Valentino 'nun yaşattığı yumuşak ama etkileyici geçişin aynısını Balmain ' de de görüyorum. Olivier Rousteing 'in ilk görevi Christophe Decarnin 'in başarılı çalışmalarını devam ettirmekten sorumlu olmak ama görünen o ki bunu yaparken kendi stilini ortaya dökmekten de geri kalmıyor. 26 yaşındaki Olivier Rousteing bakalım daha beni ne kadar şaşırtacak :)




Share

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.