Pages

Gornji oglas

Thursday, March 1, 2012

INSTYLE 'da Bir Afet !!

 



Aylık dergileri okudukça içlerinden kayda değer tüm editoryelleri elimden geldiğince sizlerle paylaşmaya devam ediyorum. Biliyorum ki yurt dışından takip edenim çok. Mesela dünden beri InStyle Mart sayısında Berrak Tüzünataç 'ın resimlerini isteyen tonlarca mail geldi. Hemencecik isteğinizi yerine getiriyorum :) Hem de büyük bir zevkle !! Hatta Berrak Tüzünataç münkün olsa da her ay her hafta bir dergide çıksın bende konu edeyim.

Bu nasıl bir güzelliktir Allah'ım ? Dünden beri bakmaya doyamıyorum. Sadece güzel değil çok başka etkileyici bir havası var bu kadının. Kıyafetleri taşıyışı, bakışı, endamı herşey kusursuz. Sanırım memleketimde güzel, doğal, ve seksi kadın betimlemesine en yakışan isim.

Fotoğraflar Ayten Alpün 'e ait. Styling ise Nazlı Kayran. Fotoğraflarda Stephanie Seymour ve Isabeli Fontana karışımı bir hava görüyorum. Styling anlamında en beğendiğim Closh marka dantel üstle Özgür Masur imzalı dantel etek oldu. En yakışan ise şampanya renkli omuzları açık dantel görünümlü ipek Thomas Wylde elbise. Jerry Stolwijk imzalı saç ve makyaj çok yakışmış.

Amaaan Pelin fazla abartıyorsun derseniz o zaman sizi çekim videosuna davet ediyorum. Eminim bu videoyu seyrettikten sonra az bile söylemişin diyeceksiniz :)



Share

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.