Pages

Gornji oglas

Friday, February 10, 2012

443 - KİM NE GİYMİŞ ? - Derin Mermerci

 



Hadi biraz IFW 'ye ara verelim ve en sevdiğimiz isimlerden birine yani Derin Mermerci 'ye bakalım.

Derin Mermerci son günlerde katıldığı 2 davete de Balmain seçmiş. Birinde Balmain 'in derin V yakalı tulumunu diğer davete ise Balmain beyaz renkli siyah manşetli ceket giymiş.



Balmain tulumun derin yaka dekoltesini minik bir iğne ile kapatmış. Olmuş mu ? Hayır. Aksine çok kötü görünüyor. En cesur Emilio Pucci elbiseyi giymekten kaçınmayan Derin Mermerci 'nin bu tulumu hakkıyla giymesini beklerdim. Yazık olmuş tulumun havasına. Dekolte kesimi bu denli kapatmaya müsait değil çünkü. Tamam doğal saçları seviyorum ama Derin Mermerci 'nin saçları son zamanlarda doğal değil kötü görünüyor. Bendemi bir sorun var acaba bilemedim doğrusu.

Gelelim beyaz cekete. Aslında ceketin çok bir esprisi yok. Fazlasıyla denenmiş bilinen maskülen kesim bir ceket. Siyah gömlek ve pantalonla en bilinen tarzda uygulamış. Bu Balmain ceketli kombiniyle çok daha şık görünüyor.

Ve şimdi söz sizde :)





* Bu arada Feryal Gülman 'ın kıyafetini soran mailleriniz geliyor. Şu an tek tek cevap vermem imkansız. Elbisesi Valentino. Hatta Kate Bosworth daha önce giymişti ve günün şıkı yapmıştım.


Share

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.