Pages

Gornji oglas

Thursday, February 2, 2012

ERDEM 'in Kısa Sürede Dev Başarısı !

Sanırım Erdem Moralıoğlu şu ara en mutlu modacılardan biridir. Türk bir babanın çocuğu olan dolayısıyla bizden biri olarak görmekten sakınca görmediğim Erdem Moralıoğlu tüm Hollywood 'u kasıp kavuruyor.

Özellikle son 2-3 yıldır neredeyse Erdem giymeyen kalmamış diyebilirim. Liste Diane Kruger, Kate Bosworth, Jessica Alba, Anna Wintour, Michelle Williams, Rachel Bilson, Reese Witherspoon, Elizabeth Olsen, Keira Knightley, Carey Mulligan, Gwyneth Paltrow diye uzar gider. Üstelik her modacının kıyafetini giydirmeye çalıştığı Cambridge Düşesi de sıkı bir Erdem hayranı.

Şahsen Erdem 'in çizgisiyle en uyumlu gördüğüm ünlüler Michelle Williams,Kate Bosworth ve Cambridge Düşesi. Mesela bir Kim Kardashian 'ın üstünde nasıl duracağını merak etmiyor değilim :) Angelina Jolie 'nin henüz bir Erdem denememiş olması büyük bir kayıptır. Eminim ince vücuduyla özellikle dantel serisini çok güzel taşıyacaktır.

İşin enteresan tarafı Erdem Moralıoğlu İngiliz Vogue'unda ilk kez 2008 yılının ekim sayısında yer aldı. 3 sene içinde bu denli popüler olması büyük bir başarı örneğidir. Zarif çizgisi, dantelleri ve desenlerinin güzelliğiyle sahip olduğu haklı başarısını bakalım daha kimlerin üzerinde göreceğiz ?

Bizde ise en sıkı takipçileri Feryal Gülman ve Siren Ertan Çarmıklı.

Erdem koleksiyonlarını Türkiye 'de Harvey Nichols ve Polar Moda 'da bulabilirsiniz.







Share

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.