Pages

Gornji oglas

Friday, February 17, 2012

CHANEL 'in Ceket Üstü Ceket Stili !

 


Chanel 'in Fall 2011 koleksiyonunda sıkça kullandığı tek parça ceket üstü tüvit boleroları birbirinden şık. Üstelik kesimi genç nesil için ideal.

Bu ceketten ilk Feryal Gülman 'ın üstünde görmüştük ve çok beğenmiştik. Yaşına uygun kendi stilinde eşleştirmelerle çok hoş görünüyor. Hermes 'i bu kıyafetle çok yakışmış.

Ardından Miroslava Duma da görüyorsunuz. Cekete kişisel zevkini çok güzel yansıtmış. Kasketi, Chanel matruşkası, upuzun çizmeleri ve kolyesiyle cesur bir deneme yapmış ve başarılı olmuş.

Dün gece ise Derin Mermerci bolero olmasada yine aynı tarza sahip ceket üstü yeşil ceketle karşımıza çıkıyor. Çok şık görünüyor. Yine paçaları bağcıklı bootielerin içine sokmuş. Başkası yapsa bu ne derim ama Derin Mermerci de sırıtmıyor hatta güzel duruyor. Yeşil croco Hermes 'i nefis. Zaten kendisi 5 markadan şaşmıyor. Chanel, Hermes, Balmain, Azzedine Alaia ve Isabel Marant. Saçları yine bizlerin pek beğenmediği tarzda ama sanki dediklerimizi duymuşçasına dün katıldığı başka bir davete saçlarına düz fön çekmiş ve çok hoş olmuş.



Share

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.