Pages

Gornji oglas

Wednesday, May 2, 2012

18. KRAL Müzik Ödülleri 'nin EN 'leri

Kral Müzik Ödülleri 'nin EN 'lerini hazırlamak sandığımdam uzun sürdü. Umarım saatlerimi alan bu postumu beğenirsiniz. Bakalım sizin EN'lerinizle tutanlar olacak mı :)

GECENİN EN DÖRT DÖRTLÜK ŞIKLARI : Tülin Şahin ve Sinem Kobal




Nihayet kırmızı halıda Oscar'larda Altın Küre'lerde gördüğümüz tarzda şıklarımız oldu ya çok şükür. Dilek Hanif elbisesiyle Tülin Şahin ve Tuvanam elbisesiyle Sinem Kobal harika görünüyorlar. İkisini de birbirinden ayıramam. Pudra ve ten rengi tonlarındaki elbiseler vücut yapılarına adeta cuk oturmuş. Elbiselerin güzelliği ve yakışmasının yanısıra aksesuarları ve makyajlarıda dört dörtlük.



GECENİN EN GÜZELİ : Ebru Gündeş



Neon pembe renkli Bottega Veneta elbisesi çok yakışmıştı. Elbise bir tarafa ben ekrandan en çok ışıl ışıl parlayan yüzünü sevdim. Makyajı çok hoştu ve annelik bambaşka bir güzellik katmıştı yüzüne.

GECENİN EN SIRTI DÖNÜĞÜ : Ece Gürsel



Tolga Çam imzalı popo elbisesiyle gecenin en sırtı dönük pardon poposu dönük ismi. Kıyafet hakkında konuşmaya gerek duymuyorum. Herşey ortada zaten. Bildiğin popo dekolteli bir elbise. Ece Gürsel düzgün vücut hatlarıyla iyi taşımış. Bu popo karşılığı elbette gecenin en çok konuşulanı hatta twitter da TT olanı.

GECENİN EN ANGELİNA JOLİE'LERİ : Sibel Tüzün, Ömür Gedik ve Ebru Polat



Sibel Tüzün Survivor 'da yaşadığı gözaltı torbaları skandalı sonrası çizilen karizmayı kurtarmak istercesine gayet gözalıcı bir seçim yapmış. Elbise iyi güzelde kendisine pek yakıştıramadım. Angelina Jolie tarzı kasık yırtmacını başarıyla taşımış ama özellikle yırtmacını milletin gözüne sokarcasına göstermesini sevmedim yakıştıramadım.



Bir diğer kasık yırtmaçlı ünlü ise Ömür Gedik. Raşit Bağzıbağlı imzalı beyaz elbisesiyle hem Angelina 'dan hem de Gwyneth 'in Tom Ford 'undan alıntı yapmış. Aksesuarları ve makyajı gayet başarılı.



Ebru Polat tam bir Angelina Jolie bacak pozunda. Ondan daha iyi durduğuda ortada. Memeler zaten silikon diyarı. Gösterilmese olmaz. Tamam itirazım yok ama o LV çakması çantanın bu elbiseyle ne işi var Allah aşkına ?! Ya o külotlu çoraplarla giyilen mary jane topuklular. Yahu kazara elinize bir Vogue, Harper's, Elle geçsinde çevirin 2-3 sayfa merak etmeyin ölmezsiniz !!

GECENİN EN BEKLENİLMEDİK MARKASI : Thierry Mugler




Genelde yerli tasarımcılar tercih edilmiş. O yüzden Murat Boz 'un sevgilisi Eliz Sakuçoğlu 'nun Thierry Mugler elbisesi pek bir hoşuma gitti. Zaten 2011 Fall koleksiyonundan en beğendiklerimin başında geliyordu. Eliz Sakuçoğlu aslında Ezra+Tuba tasarımı bir elbise giyecekti. Ama son anda yaşanan bir kaza yüzünden Thierry Mugler giyildi. Yakışmış beğendim. Platform ayakkabılar iyi seçim ama portföyün formunu ve ayakkabıyla aynı renk oluşunu sevmedim.

GECENİN EN DEMODESİ : Tuğba Altıntop



Yine karşımıza Tolga Çam çıkıyor. Ve yine popo saplantılı bir tasarım. Bu sefer popomuzu saklıyoruz onun yerine tül bir kuyruk çıkarıyoruz. Elbisede ve total görünümde beğenilecek tek bir taraf bile yok.

GECENİN EN MAVİ FARLISI : Demet Akalın



İşte en sevmediğim makyaj türü. Üstündeki Just Cavalli elbisesi yakışsa da o mavi farla şık olmasının en küçük bir ihtimali bile yok. Son kocayla birbirlerine yakışmışlar beğendim.

GECENİN EN İLGİNÇ KUMAŞI : Gökçe



Gökçe 'nin elbisesi Tanju Babacan imzalı. Kıyafetin kumaşı bürümcük denilen kırışık bir malzemeden. Kullanılan malzeme orjinal ve ilginç olsada yarattığı buruşuk görüntüyü sevmedim. Hele benim gibi en ufak kırışıklığa bile tahammül edemeyenler için cehennem azabı gibi birşey olsa gerek :) ( Kumaşın teknik bilgisi Tanju Babacan 'ın ekibinden geldi. Bilgi için kendilerine teşekkür ederim.)

GECENİN EN DARBE GÖRMÜŞ ELBİSESİ : Göksel




Göksel 'in elbisesindeki payetlerin birazı İstanbul 'da kalanı uzayda !

GECENİN EN BIZIMLA DEĞILSIN 'LARI : Ivana Sert ve Hakan Akkaya.



Şimdi bu ikisi karşılarına gelen yüzlerce kızı alakalı alakasız eleştiriyor ya alın size intikamınızı almak için nefis bir imkan. Ivana 'nın kiremit renkli tulumu tek başına fena değil. Gerçi esmer bir kadında çok daha başka dururdu orası ayrı. Çanta aynı renk, kolye, yüzük, küpe, ojeler herşey aynı renk. Dolayısıyla ortaya feci göz yorucu bir görüntü çıkmış. Ayrıca o topuz modelin çirkinliğine değinmeme gerek varmı bilemedim. Tamamıyle falso ve bızımla degılsın Ivana'cığım :)

Hakan Akkaya 'nın yorumlarını çoğu zaman yerinde buluyorum. Üçünün arasında zevkli diyebileceğim tek isim. Giyimini de beğenirim. Ama bu üstünde 2 beden küçük duran ceketi bir yarışmacı giyip gelse eminim ki demediğini bırakmazdı. Napacaz ? Çuvaldızı önce kendimize batıracağız :)

GECENİN KENDİNİ 0 BEDEN ZANNEDENLERİ : Gülben Ergen ve Saba Tümer.



Minyon tipine giydiği pırıltılı kruvaze kesim DVF elbisesiyle Saba Tümer gecenin en kötü görünenlerdendi.

Aynı şekilde Gülben Ergen 'de ancak çok ince fiziğe sahip olanların giymesi gereken bandaj bir elbise giymişti.

GECENİN EN İYİ MASASI : Ebru Akel.



GECENİN EN MEMELİLERİ : Cicişler.



Cicişler giyinmeyi unuttukları için eleştiri yapmak haksızlık olur.

GECENİN EN GÜZEL KOKANI : Nilay Dorsa.



O çiçekli elbiseyle sadece iyi koktuğunu değil aynı zamanda lezzetli olduğunu da düşünüyorum. Hani böyle kremayla kenarlara çiçek motiflerinin yapıldığı düğün pastaları olur ya. İçinede krokanlı fıstıklı çikolata koyarlar ya işte ondan ! Off canım çekti :)

GECENİN EN RUJLULARI : Bu kardeşlerin adını unuttum yardım :)



Üç kardeşinde aynı renkte ruj sürmesi ortaya böylesine komik bir görüntü çıkarmış :)) Kıyafetlerini konuşmuyorum bile. Birbirleriyle yarışacak kadar rüküşler. Sadece kenarları zincirli deri ceket hoşuma gitti o kadar.

GECENİN EN ŞİRİNİ : Model grubunun solisti Fatma Turgut.



Özgür Masur elbisesi ve Giuseppe Zanotti topuksuz ayakkabılarıyla çok cici görünüyor. Tüm sırrı tipine giden ve çok yakışan saç modeli. Bayıldım. Ama keşke eline hiçbir şey almasaymış. O portföy çok manasız görünüyor.

GECENİN EN GERGİNLERİ : Pekkan kardeşler.



Bu konuda Semiramis Pekkan ve Ajda Pekkan 'ın eline kimse su dökemez. Semiramis Pekkan 'ın üstünde Raisa-Vanessa Sason tasarımı tümü güpürden beyaz bir pantolon var. Onun üstünde siyah ceketi , elinde de Chanel'i. Gulu Lalvani çok şık. Kadife ceket giyen erkekler her daim bir başka karizmatik geliyor gözüme. İkiside gecenin en şık çifti diyebilirim. Poz verirken Semiramis Pekkan 'ın dudaklara ve birazdan pırtlayacakmış gibi duran elmacık kemiklere dikkat :)



Gecenin kraliçesi Ajda Pekkan ise sahneye çıkmadan önce çok rahat sade bir kıyafetle görülüyor. Sahnede ise yine bir Raisa-Vanessa Sason tasarımı tulumla görüyoruz. Ajda Pekkan 'ın Twist mayo resimlerinde kollar mazallah sütun gibi ama ekranda yaşının tüm belirtileri ortadaydı. Tabiki de her şekilde yaşının çok çok altında buna lafım yok olamazda zaten. Benim lafım vallada billada fotoşop yooook diye ısrarla milleti enayi yerine koymak isteyen fotoğrafçılara !

GECENİN EN ÇAKMASI : Kendi



Kendi 'nin üstündeki elbise eminim ki hepinize tanıdık gelmiştir. Evet o aklınıza gelenden.Stella McCartney 'in meşhur polka dot elbisesi.

GECENİN EN DÖNEM KADINI : Pınar Aylin



O ne manasız bir kankan elbisedir. Hadi bu tarz giyindin o şal neyin nesidir kendisine sormak isterdim. Minyon tipli kadınların hele hele bu kadar kısa bacak boyuna sahip olanların bu tarz etekler giymemesini tavsiye ederim.

GECENİN EN TUHAF SAÇI : Seda Üren



Elbisesini sevmedim. Ama kötü durmamış. Bir şekilde taşımayı başarmış. Lakin o absürt saçlara gelince söylediklerimin hepsini geri sarıyorum !! O nedir yahu ?!!

GECENİN EN VICTORIA BECKHAM 'ı : Arda Kural 'ın sevgilisi.



Sene 2006 ve bu Roberto Cavalli elbiseyle Victoria Beckham Cavalli defilesine çıkmıştı. 6 sene geçer ama Pelin unutmaz :) Arda Kural 'ın kahvahaneye gider gibi giyinmesi çok yakışıksız.

GECENİN EN GÜZEL BACAKLISI : Hale Caneroğlu



Hale Caneroğlu 'nun bacaklar adeta kalem gibi. Elbisesi hoş ama o aksesuarlarla çok kötü görünüyor. Üstelik kumral renk saçlar hiç yakışmamış. Umarım en kısa zamanda kızıl renge geri döner.

GECENİN EN KARİZMATİK ERKEĞİ : Burak Özçivit



Gerek havası gerekse şıklığıyla müthiş karizmatikti.

GECENİN EN YAKIŞAN ÇİFTİ : Ehem ehemm... Doğrusu bende Demet Akalın gibi düşünüyorum. Sinem Kobal ve Tolgahan Sayışman 'ı birbirlerine çok yakıştırdım :)



GECENİN EN ŞIK ERKEKLERİ : Keremcem 'in sportif ve rahat şıklığı çok hoşuma gitti. Burak Özçivit tam bir salon erkeği kıvamındaydı. Sinan Akçil 'de fena değildi beğendim. Aynı şekilde Murat Dalkılıç 'ın kıyafeti de iyi. Behzat Gerçeker ve Gulu Lalvani 'nin kadifeyle yarattıkları şıklık çok hoşuma gitti. Oben Budak 'ı da beyazlar içinde sevdim. Başka da aklıma kimse gelmiyor. Murat Boz hakkında çok mail gelmişti ama kimse kusuruma bakmasın ne düşünüyorsam o. Murat Boz 'u şık bulmadım. Sevgilisi daha iyi görünüyordu :)



GECENİN EN İYİKİ VARSINI : Kenan Doğulu

Kenan 'ın sahnesi her zaman bir başka. Şarkıya başladığı anda evde Studio54 kıvamındaydık. Törenin en keyif aldığım anı diyebilirim.






Share

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.