Pages

Gornji oglas

Thursday, May 3, 2012

Siren Ertan ISTANBUL Parfüm !

Kral Müzik Ödülleri Töreninde yaşadığımız görüntü kirliliğinden sonra eminim benim gibi sizlerinde ruhunuzun güzelliğe, estetiğe ve şıklığa ihtiyacı var. Bu yüzden Siren Ertan ISTANBUL postumun ilaç gibi geleceğinden kuşkum yok.



Siren Ertan ISTANBUL parfüm haberini sizlerle geçtiğimiz hafta paylaşmıştım. 10 aydır büyük bir gizlilik içinde geçen çalışmalar artık son aşamasında.



Ve nihayet parfümün şişe dizaynını ve ambalajını sizlerle paylaşabiliyorum. Gördüğünüz gibi sihirli şişe şeker pembesi renginde ve nefis bir dizayna sahip.

Parfümün imaj fotoğrafları için ünlü fotoğrafçı Koray Birand ile çalışıldı. Kreatif Direktörlük Murat Türkili 'ye ait.

Kullanılan kıyafetlerin hepsi elbetteki Siren Ertan İstanbul imzalı. Ten rengi ve pembe tonlarındaki elbiselerde tül üzerine Swarovski, kristal ve boncuklardan el işlemesi kullanılmış.

Saçlar Ali Yılancı, makyaj Ali Rıza Özdemir 'e ait.

Siren Ertan İstanbul parfümü 8 Mayıs akşamı Nişantaşı Beymen 'de verilecek özel davetle raflarda yerini alıp heyecanla sizlerin huzuruna çıkmayı bekleyecek..

Ve son olarak imaj çekimlerinden görsellerle sizleri baş başa bırakıyorum.








Çalışmada emeği geçenlerin toplu fotoğrafı : (soldan sağa oturanlar) Sabiha Ünal, Koray Birand, Murat Türkili, Arzu Koçman (soldan sağa arka sıra) Ali Yılancı, Ergin Turunç, Soner Tunca, Ahmet Ünver, Ali Rıza Özdemir.


Share

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.